05.06.07

Po niekoľkých sekundách si zvykám na tmu a čo to už aj vidím. Je to tu dosť veľké, pri stenách sú akési sochy, polorozpadnuté sochy ale napriek tomu nestratili nič zo svojej pôsobivosti, sú hnusné. Zobrazujú netvorov s vycerenými zubami, vypúlenými šialenými očami a na môj vkus sú príliš živé.

A vidím, že z miestnosti vedie nejaká chodba ale je tam tma nevidno z nej nič, netuším kam vedie. Ďalej sú v miestnosti korene stromu, tipujem, že toho cez ktorý sme sa sem dostali, sú hrubé, všelijako pokrútené, niektoré časti sú aj niečo vyše metra v obvode a skoro všetky sa ponárajú späť do zeme.
Znova sa pýtam muža čo ma sem priviedol:

-Kto si? Kde sme?
Nečakal som, že mi odpovie ale dočkal som sa.
-Volaj ma Zenh. Vidím, že si čerstvý tak ti pár vecí objasním. Ak si si nevšimol ešte, tak teda vedz, že sme v pekle.
-Ale ja som nikoho nezabil!
-Čo je posledné čo si pamätáš?
Skúšam sa rozpamätať na ten deň, na to čo sa stalo pred tým ako som naposledy zatvoril oči.
-Ležal som vo vani, chcel som na všetko zabudnúť.
-Hah ešte stále chceš povedať, že si nikoho nezabil?! Zavraždil si SEBA!
Hlava sa mi zahmlí je to možné? A teraz čo bude so mnou?
-Zenh, a tak teraz čo? Čo sa tu so mnou stane? Budem tu navždy?
-Tu v pekle sú iné pravidlá než na aké si zvyknutý zo sveta. Tu sú všetci tí čo majú čierne duše, hriešnici, vrahovia, sadisti ľudia ktorých ovládla krutosť . Ďalej sú tu démoni. Heh a naša Šípková Ruženka.

-Šípková Ruženka?!
-Buď ticho, teraz ja rozprávam, neprerušuj ma. Takže tu sa nikto nerodí, nemení a nezomiera sa tu na starobu či choroby. Tu ťa zabijú viac či menej krutým spôsobom, skôr či neskor. Keď vydržíš nikoho nezavraždiť tak sa možno dočkáš spasenia. Veľa z tých vonku na to kašlú, sú tu a tešia sa, že môžu pokračovať v krutostiach, zvrhlostiach a tak ďalej, lebo tu nie sú zákony. Oni tu budú navždy, alebo kým ich niekto nezavraždí. Potom sa pominú, zmiznú v jazere.

Ale my, ja a niektorí ostatní sa snažíme vydržať. A keď príde naša chvíľa, že nás dostanú a nespravíme dovtedy nič hriešne, tak veríme, že sa dostaneme preč z tejto diery temna. Pod ukážem ťa ostatným.
-Zenh, ale kto je tá Šípková Ruženka? A ako si vedel, že ja nepatrím k tým zlým?
-Za ten čas čo som tu už spoznám čo je čo. A Šípková Ruženka? Ak zaspíš a budeš cítiť ruže tak je s tebou amen. Ona vyzerá ako malý anjel len oči má temné. Podíde k sniacemu človeku vypitve mu srdce a keď to má, tak ho zobudí aby videl ako mu ho vytrhne. Rád by som ťa s ňou zoznámil ale myslím, že na tom nebudeš trvať. No poď nech ťa ukážem.


V ďalšej časti sa Adam dozvie, že prečo je v pekle Zenh a kto sú ostatní čo veria, na spasenie. A stretne sa s Ruženkou?

 Blog
Komentuj
 fotka
david  5. 6. 2007 16:03
haluzna sipkova ruzenka
 fotka
pussycat33  5. 6. 2007 17:08
ešte ešte eštee Kedy bude pokračovanie ?
 fotka
cotessy  5. 6. 2007 17:52
huste..chceme URCITE pokracovanie...
 fotka
leniny7  5. 6. 2007 18:04
jejo...pis pokracovanie ale ryxl
 fotka
rock_star  5. 6. 2007 22:51
Kokos goood. Super predstavivost to sa mi paci... ako vzdy tesim sa na dalsi
 fotka
ziraffka  6. 6. 2007 16:09
to sa ti snivalo ci co??? kks ja nechapem z teba...
 fotka
puffko  14. 6. 2007 17:48
perfektnéééé!!!
 fotka
fhobos  14. 6. 2007 19:04
nice
 fotka
prizrak007  9. 7. 2007 22:57
uuplne supis som z toho pribehu dojata urcite budem citat secko co napise so tomto mas bujnu predstavivost to ta chvaaalim i ked ta nepoznam
Napíš svoj komentár