Fakt nie som ten typ, čo píše ufňukané blogy, ktorými by chcel unavovať ostatných, čo majú dosť vlastných problémov a žiadnu chuť čítať si fňukanie iných (týmto sa aj ospravedlňujem všetkým blogovým fňukavcom, nemyslela som to osobne). Teraz budem koniec koncov fňukať aj ja, takže ak na moje fňukanie nemáte náladu, rozhodne toto nečítajte.

Fňukám, lebo dnes je sviatok. Dnes by sa malo sedieť s rodinou, prežierať sa obloženými chlebíčkami, rezňami a potom dlho dlho trepať o ničom, až má človek z toho pocit, že práve podstúpil lobotómiu. Ja som nič také nerobila, čo je asi veľká výhra, ale mne je z toho teraz nejako nanič.

Normálne je môj život celkom sranda a neviem, kam skôr skočiť. A celkom mi vyhovuje, že nemám žiadne príbuzenstvo, iba jednu mamu, ktorá chodí domov tak neskoro a odchádza tak skoro, že sa poriadne ani nestretneme. Ale teraz mi to vadí. Fakt vadí.

Neznášam sviatky (niekedy vrátane Vianoc - najskôr sa na ne teším, potom sa modlím, aby už zmizli). Vtedy sú zavreté obchody (pre shoppoholičku v zácviku dosť nepríjemné), všade to vyzerá akoby skapal pes (pomaly ani autá nejazdia, zápchy sa netvoria - nič!) a čo je najhoršie, všetci moji kamaráti z bezchybných rodiniek vypadnú niekam k babkám alebo tie babky prídu k nim a oni sú niekoľko dní akoby sublimovali. A teraz je ešte k tomu tak hnusne, že ani ísť na lúku a kochať sa kvietkami neprichádza do úvahy (iba ak kochať sa brečkou).

Čo teda zostáva človeku, ako som ja? Porobiť pár potrebných vecí. Ja som ale človek spoločenský a robiť pár potrebných vecí sama (mamu čítajúcu si v druhej izbe a nereagujúcu na podnety nerátam) ma nebaví. Nebaví ma ani tancovať zumbu (aj tak pri tom vyzerám ako opitý hroch), nebaví ma nič. Tak nerobím nič a iba sa tak tmolím. Ešte šťastie, že je tento deň o hodinu kratší...

Tak som to napísala, pofňukala si (dúfam, že ste to nečítali, lebo zajtra ráno sa za to budem hanbiť) a odchádzam sa prejesť. Jediným spôsob ako sa priblížiť šťastným a príbuznými obklopeným rodinkám. Asi si pripravím nejaký obložený chlebíček...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár