Už prešiel mesiac a pár týždňov odvtedy ako som sa zbalila a odišla hľadať samú seba do nemecka.

+

Nehovorím že sa nemám dobre, že nezarabam pekné peniaze, že nezažívam pekné chvíľke a že neobjavujem nové veci každý deň, presne toto všetko robím,zažívam ale neprináša mi to takú radosť ako mi voľakedy prinášali o dosť menšie veci. Všetko robím každý deň monotónne,bez tých iskriciek ktoré voľakedy horeli vo mne. Jeden múdry človek raz povedal že ak máš peniaze máš všetko. Ja osobne s tým nesúhlasím. Ak máš peniaze môžeš mať všetko materiálne ale za peniaze si nikdy nekupim už tvoje objatie, lásku, nehu proste teba. Láska je dôležitejšia ako peniaze a preto mi teraz nerobia takú radosť ako voľakedy keď som nimi robila šťastných nás oboch. Chápeš ma nie?

+

Chcela som si len po mesiaci vyliať srdce ,všetky tie zúfalé snahy nájsť samú, pocity beznádeje, úzkosti a osamelosti.

+

Zablokovala som si tvoj facebook aby ma to nepokúšalo vidieť ten úsmev ktorý teraz už patrí inej. Prestala som sa ti ozývať a čakala každý deň dokym sa ozveš.

+

Od zúfalstva som ti poslala pohľadnicu aby som ti mňa aspoň trochu pripomenula ale aj tento pokus bol márny.

+

Dnes som si tá pozrela na facebooku cez kamarátku a videla tvoju novú profilovku s ňou. Zlomilo ma to. Ešte teraz sa klepem. Stále si neviem zodpovedať na všetky tie otázky ktoré mi každý deň behajú hlavou.

+

Raz si hore a raz zas dole. Lenže môj život sa bez teba stál monotvárny, jednoduchý, odporný. Stále dúfam že raz ešte budem po tvojom boku a stále dúfam že ak tá chvíľka príde tak budem mať dosť sily povedať ze nie.

+

Jeden deň je lepší, druhý horší. Snažím sa na to nemyslieť aj keď je ťažké zabudnúť keď máš v nočnom stolíku odložené snubne prstene, doma v skrini svadobné šaty a na nohe rovnaké tetovanie ako máš- nás znak toho že sme mali byť spolu navždy, lenže ty si odišiel. V živote je to vždy tak že ten kdo miluje viacej trpí ešte väčšmi, jednoduchá nepriama úmera v reálnom živote. 

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár