,,Musíš kričať?" spýtala som sa.
,,Pozri sa ako sa chováš!" začala na mňa kričať moja najlepšia
kamarátka. Nechápala som čo to do nej vošlo.
,,Ja? Sa pozri na seba čo vyvádzaš? Veď ti nič nerobím, tak čo zas máš?" spýtala som sa jej. Tá jej nová kamarátka tam stála ako stĺp a pozerala na nás. Bola to kórejka a ja som vedela, že to ona jej o mne niečo povedala.
,,Stále len ty a ty. Sa pozri na seba. Si sa úplne zmenila. " začala mi vravieť najlepšia kamarátka.
,,Prosím? Ak si si nevšimla sme na mojich štátniciach. Som nervózna aj bez toho aby si tu na mňa kričala. Myslela som, že budeš mojou oporou, ale mýlila som sa. Kľudne si ver svojej novej kamarátke. Ja odchádzam. " povedala som a začala si baliť veci.
,,Jasné, odíď čo iné môžeš spraviť. " zakričala.
,,Neviem čo to s tebou je, ale jediný kto sa zmenil si ty a nie ja. Tak sa pozri ako sa chováš. " šplechla som jej do tváre a odišla. Nepotrebovala som ešte viac stresov. Nechápala som ako mohla veriť niekomu inému a nie mne. Najlepšej kamarátke.

,,Prečo som len na ňu kričala? Nechápem, čo sa to so mnou stalo. " vyčítala si to moja naj kamarátka.
,,Ale veď nič si z toho nerob. Ona nebola pre teba. " začala jej tlačiť do hlavy tá kórejka. Chcela si získať jej priateľstvo, a tak chcela zničiť to naše.
,,Bola to moja najlepšia priateľka a sestra. Ty za to môžeš! Nemala som ťa počúvať. Preboha, veď toto nie som ja. Musím ísť za ňou. Dnes má svoj deň a ja na ňu ešte kričím. " uvedomila si svoje chovanie a chcela odísť.
,,Nechaj ju tak. Ona ti za to nestojí. My dve budeme nové sestry. Uvidíš. " snažila sa ju presvedčiť kórejska akože kamarátka.
,,Nie, ona mi za to stojí. To ty si naše kamarátstvo skoro zničila. To my dve už nikdy nebudeme kamarátky. Skoro si ma zmanipulovala. " a odišla preč.
,,Počkaj, ja som nechcela. " kričala ale ju už nič nezastavilo.

,,Annie, mrzí ma to. Prepáč, že som na teba nakričala. " prišla sa mi ospravedlniť.
,,V pohode. Nič sa nestalo. " povedala som.
,,Ale stalo. Neviem čo to do mňa vošlo. To tá Linda, tá kórejka, ona si začala vymýšľať o tebe a ja som jej uverila. Prepáč mi to. Už sa to nikdy nestane. Nechcem prísť o teba ako najlepšiu kamarátku. " povedala mi Trina.
,,Odpúšťam. A nabudúce ver viac mne. Mne sa na nej hneď niečo nepáčilo. Stalo sa. " povedala som pokojne.
,,Sestry?" spýtala sa ma.
,,Sestry. A už nech sa to neopakuje. " žmurkla som.
,,Sľubujem. " povedala a opäť mi bolo oporou.

 Blog
Komentuj
 fotka
onaj123  30. 6. 2013 23:13
niekedy klebeta dokáže urobiť veľmi zlú krv
Napíš svoj komentár