Pred niekoľkými dňami som objavil dieru v stene. Myslíte si že to je jednoduchý problém, stačí vedro sadry a hotovo. No zastavila ma jediná vec, emák na druhej strane steny. Áno, priznávam sa, môj sused je vyznávač EMO kultu.

Mysleli by ste že taký odporca tejto novodobej vlny, bude hádzať cez dieru zápalky s pocitom že aj ja prispievam na zneškodnení. No nie, s emákom som sa dal do reči. I keď sme sa poznali (každý deň sa stretneme a cestujeme spolu do školy), nikdy som ho nepoznal tak ako teraz.

Musím pretrpieť hodiny príšernej hudby a obávať sa že budem svedkom samovraždy. Ale s odstupom času, už naša dierová komunikácia prebieha skoro tri mesiace, pozerám že bez dieri by som sa v izbe nudil. Nieje to stále smutný emák, tento je stále veselý, neuveriteľne vtipný a dokonca vie jeden kopček zmrzliny zjesť za jedenásť sekúnd.

Denne hráme gitarové duety, lne vďaka nemu som sa prihlásil na step. A ja ho zasa učím žonglovať. Dokonca mi daroval moje ČERVENÉ chiny, ja zas ručne vyrobené struny do gitary. Proste, zoberte vŕtačky a hľadajte vysmiatych emákov.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
zuziicka  15. 7. 2008 21:14
aj ajchem taku dieru
 fotka
pawlo  15. 7. 2008 22:00
To čo máte za byt? Veď steny majú u nás vyše pol metra A takú dieru si ani nepredstavujem.
 fotka
anjelik4195  15. 7. 2008 22:34
waaaw dziiwe joooj ja bywam w dome
 fotka
gracee  15. 7. 2008 22:35
No ako mile...ale naozaj to akoze ako sa ta dierka spravila ? ...
 fotka
bobi  16. 7. 2008 12:16
@2 normálne tam len chýba tehla, a vôbec neviem ako to je možné. Objavil som ju keď som premiestňoval skriňu
Napíš svoj komentár