Posledné dni si na mňa sadla pestrofarebná nálada. Bohužiaľ, slovo pestrofarebná teraz nie je metaforou pre pozitívnu energiu, ale práve naopak. Tak ako je veľa farieb zahrnutých v slove "pestrofarebná", tak aj mňa posledné dni trápi rôzne množstvo väčších či menších problémov.

Momentálne si na mňa sadol jeden s názvom "kamaráti a ich tvorba". Tento článok píšem preto, aby som uľavil svojmu vedomiu, svedomiu a prstom (nemusím to písať všetkým osobitne).
Nedávno som patril k aktívnym čitateľom všetkého, čo moji kamaráti i nekamaráti (nepriateľov snáď nemám, či...? ) napísali. Nuž ale ako je človek presýtený jedla, tak aj ja som presýtený čítaním článkov. Aj keď je jedlo neuveriteľne chutné, Angličania majú na to skvelý výraz delicious, tak sa ho dá presýtiť a príde čas, kedy ho máme jednoducho na určité obdobie dosť.

No a ja som sa takto prežral článkami a blogmi. Musím priznať, že za deň mám čo čítať aj bez toho, aby som si pozrel niečo na Birdz.
To však neznamená, že nečítam nič . Keď mám náladu a som "blogovo hladný", tak si rád prečítam vašu tvorbu, kamaráti. Komentujem už menej, pretože sa niekedy neviem vyjadriť alebo proste nie som "hladný na komentáre". Vtedy len hodím hviezdičky ako z červeného sovietskeho neba a idem ďalej naprieč Birdzom.

Inak ako ste si iste všimli, tak ani po článkoch do blogu nie som veľmi hladný. Chvíľku to tak asi, bohužiaľ, aj zostane. Ak by ste si však chceli silou-mocou niečo prečítať, tak stále sú tu nejaké staršie články, ktoré napísalo moje o pár dní, týždňov alebo mesiacov mladšie "ja".

Predchádzajúci článok: Dnešný výpadok profilov nás niečo naučil

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
biancadetolle  23. 9. 2009 19:21
Ahaaa... už som pochopila



Ale vážne. Poznám veľa ďalších, ktorých chuť na blogy prešla. A teraz čo?

Tak... už som ti povedala... Čuš!
 fotka
bluepanter  23. 9. 2009 19:24
@biancadetolle lenže ja to tu nebalím Ak narážaš na to, že som napísal, aby ste nečakali nič nové. To je však len dočasné .
 fotka
alysia  23. 9. 2009 19:32
chapem to co tu opisujes ( teda dufam ze chapem ) vsetkeho vela skodi proste aj ked je to dobre aj vitaminmi sa mozes predavkovat

ale len co prejde tato ,, odmlka,, zas to bude take iste.. alebo aspon podobne treba byt aj ticho ( viem o com hjovorim )
 fotka
bluepanter  23. 9. 2009 19:33
@alysia ďakujem za pochopenie, presne si ma pochopila .
 fotka
wednesday  23. 9. 2009 21:41
ako môže mať niekto dosť mojich blogov?! ja ťa asi zabijem, ak ťa raz náhodou osobne stretnem (ale hej, poznám ten pocit prežratia sa, napr fotenia, html, čítania atď...
 fotka
leiasolo  24. 9. 2009 10:40
Každý si zaslúži oddych...
Napíš svoj komentár