Poznatok číslo jedna: konečne bolo ako-tak pekne .

Doobedie sa nieslo v zmysle varenia. Teda ak sa dá vypraženie syru a hranolčekov nazvať varením, tak som varil . Zajtra idem spraviť asi prvýkrát zeleninovú polievku, tak snáď to bude niečo jedlé. Musím nájsť presný recept, tak snáď bude existovať aj na toto , ale hladný nezostanem!

Inak varenie vyzerá super. Síce zožerie strašne veľa času, ale je také uvoľňujúce. Človek nemyslí na nič iné, vyčistí si hlavu a má taký dobrý pocit. Asi začnem mať rád varenie, umývanie riadov však nenávidím.

Dnes bol celkom plodný deň. Potvrdilo sa mi, že aktivita plodí aktivitu. Príprava jedla ma nabudila až tak, že som konečne dopísal rozpracovaný článok.

Ľudia, gúglili ste už hodinu aj niečo, aby ste našli správne informácie? Teda vhodné, podrobné a hlavne čerstvé. Nuž je to niečo hrozné. Prečítať toľko informácií a blbosti vytriediť. Dúfam, že ten článok bude stáť zato. Fakt som dlho nič nenapísal a hlavne nič zaujímavé.

Dnes som sa aj naučil vytvoriť graf bez akýchkoľvek čísel . Všetko to bol iba môj odhad a názor vyjadrený pomocou grafu. Teraz síce nemáte poňatia, o čom točím, ale tak to má byť. Aj druhý článok bol dnes dopísaný.

Poobede som bol aj von na biku. Zas som išiel niekam do neznáma. Dnešnú cestu by som nazval nekonečnou. Stále som šľapal a vždy to vyzeralo, že som na rovnakom mieste. Napokon som ani nikde nedošiel, keďže začalo pršať a ja som sa vrátil.

Pred panelákom som stretol spolužiačku s jej kamošmi, mladšími. Konkrétnejšie kamoškami. Super sme so spolužiačkou pokecali, tak po dlhom čase. A tá jedna z jej kamošiek mala super modré oči, úplne svietili, bolo to husté .

Dnes už asi nestihnem nič podstatné, i keď minimálne 2-3 veci mám na pláne. Zase zajtra.

 Blog
Komentuj
 fotka
whatsername8  17. 8. 2010 21:25
nemala ta kamoška nahodou šošovky?



ja som dnes tiež "varila"-cestoviny so syrovou omačkou, ktoru som si rozrobila v mlieku a vode..ale bolo to eňo-ňuňo nechapem, prečo by malo byť varenie čo najnaročnejšie, dôležity je vysledok
 fotka
bluepanter  17. 8. 2010 21:27
@whatsername8 neviem, nepýtal som sa, iba som zízal



mňam...robíš mi chúťky
Napíš svoj komentár