Rozhodol som sa, že si takto verejne zapíšem plány do budúcnosti. Aspoň budem mať motiváciu, budem ich mať na očiach a uvidím, ako sa po čase zmenia. Verte, že sa zmenia .

Asi sa teraz zameriam na určité kariérne ciele. Samozrejme, rád by som zmaturoval čo najlepšie. Hlavné však je, aby som úspešne spravil prijímacie skúšky na VŠ a udržal sa tam.

Ak sa dostanem na momentálne vysnívanú školu a odbor, rád by som popri škole aj niekde pracoval. Chcem získať prax, skúsenosti, kontakty. Isteže, prvoradé je zmáknuť školu.

Počas výšky alebo po nej by som zo začiatku rád pracoval v reklamnej agentúre. Zaujíma ma, ako to tam chodí, aká je to práca. Láka ma, že je tam vždy niečo nové. Všimol som si však, že dosť ľudí po pár rokoch z agentúr odchádza a robia veci samostatne, podnikajú.

Tiež by som rád po pár rokoch agentúru opustil. Teda ak ma nebude v nej niečo pozitívne držať. S nadobudnutými skúsenosťami by sa dalo čo-to robiť. Možno by som sa potom mohol pokúsiť pracovať v nejakej väčšej firme, bohvie. Microsoft by nebol na zahodenie .

Rozmýšľam aj o podnikaní, ale čím viac o ňom viem, tým viac ma desí . Fakt, na ekonomike to práve preberáme a je tam toľko vecí, ktoré musí podnikateľ vedieť. Treba na to proste mať aj gule. Všimol som si však, že nie vždy je podstatný rozum, naozaj .

Som zvedavý, ako sa budem tváriť, keď si tento článok v budúcnosti prečítam. Toľko ideálnych predstáv pokope, až je to na smiech . Bude zaujímavé sledovať, kam ma osud zaveje a čo všetko bude úplne inak. Som na to úprimne zvedavý!

Aby som však nehovoril len o sebe so sebou a pre seba: Ako si predstavujete váš život v najbližších 5-10 rokoch? Čo chcete robiť? Kde chcete byť?

 Blog
Komentuj
 fotka
zipporah  16. 11. 2010 22:18
keď si to znovu prečítaš, vôbec ťa nebude trápiť čo si písal, skôr to pozadie
 fotka
bluepanter  16. 11. 2010 22:19
@zipporah však uvidím o pár rokov
 fotka
alysia  17. 11. 2010 03:45
draj si pripomienku do mobilu ( aj ked isto nebudes mat ten isty uz , ze ,,kuknut moje plany v minulosti,,
 fotka
bluepanter  17. 11. 2010 09:59
@alysia a nový majiteľ mobilu sa bude diviť
 fotka
bizbilio  17. 11. 2010 21:51
tak snad len zazelat vela uspechov a aby ti to vyslo!
 fotka
james144  18. 11. 2010 03:36
Keby si vedel aké mám ja ciele to by ti a) padla sánka b) umrel by si od smiechu a potom sa ma spýtal či to myslím vážne. Inak mám o 3 roky viac ako ty a momentálne som na úrovni tvojho 4tého odstavca Pričom počítam že piatym prejdem budúce leto a šiestym v rozmedzí na konci budúceho roku až dva roky neskôr. Just do it.
 fotka
bluepanter  18. 11. 2010 12:47
@bizbilio ďakujem, ale nenahneval by som sa, ani keby to nevyšlo. možno príde niečo lepšie



@james144 takže aspoň nie som pozadu a vidím, že je to reálne, keď si na tejto ceste aj ty . Inak budem rád, ak sa niekedy podelíš o svoje skúsenosti, či už v blogu alebo TS
 fotka
antifunebracka  22. 6. 2011 18:59
no ako sa pozeras na svoje plany s odstupom casu? ide vsetko podla nich? inak aj ja chcem pracovat v reklamke, ale ako sa tam dostat?
 fotka
bluepanter  22. 6. 2011 19:56
@antifunebracka vďaka za opýtanie

Za ten čas som v podstate všetko preskočil a rozbieham si malý biznis. Po roku sa to dostalo na dobrú úroveň a som spokojný natoľko, že idem časť zisku investovať



Na VŠ som sa dostal, uvidím, ako na tom budem s časom. Ak dobre, tak sa "nasáčkujem" do nejakej reklamnej agentúry. Chcem odkukať systém, priučiť sa novým veciam, získať viac kontaktov. Myslím, že nebude problém dostať sa do niektorej. Skús aj ty, agentúry majú rady novú krv s nápadmi.



Vyber si pozíciu, ktorá by sa ti páčila a trvaj na nej. Neber inú, radšej to skús v inej agentúre



Ak sa na to odhodláš, daj mi potom vedieť, ako si dopadol
10 
 fotka
antifunebracka  22. 6. 2011 20:39
tak ty si dobry, pocuvaj! si fakt rozbehol biznis? a v com? ved tymto tempom ked budes v mojom veku, odkupis birdz ja som praveze skusal, chcem byt copywriter abo nieco okolo toho, ale neozvali sa mi vsetci chcu prax - lenze odkial ju zobrat?
11 
 fotka
bluepanter  22. 6. 2011 21:23
@antifunebracka v copywritingu cez akopisat.sk

Birdz neodkúpim, neboj



musíš začať od nuly. Ja som prvé články písal zadarmo, potom po eure a postupne sa to zlepšovalo. Niekedy som písal aj niekoľko článkov denne, ale to už bolo na mňa veľa



Takže takto sa naučíš. Ono každý chce človeka, čo niečo pozná a má už toho dosť napísané. Ak chceš, môžem ti helfnúť tým, že ti dám niečo napísať. Samozrejme, až po overení schopností, takže nič nesľubujem a je to na tebe, či chceš
12 
 fotka
antifunebracka  22. 6. 2011 22:07
heh tak to je aka nahoda to moze byt dobra prilezitost! s pisanim uz ake take skusenosti mam... ok, som za co mam napisat?
13 
 fotka
bizbilio  22. 6. 2011 23:06
zaujimava stranka,pocuj!
Napíš svoj komentár