Matka príroda má snáď všetko dobre premyslené. Však už aj veľmi dlho funguje a dúfajme, že aj napriek zásahom človeka ešte bude existovať.
Tento blog však nemá byť propagovaním ekologického života.

Dnes som totiž videl tak zaujímavú vec, že ma donútila napísať tento blog. Vráťme sa však na začiatok tohto príbehu do dnešného poludnia.
Ako každú sobotu som sa vybral na bicykli do neďalekej dediny, kde bývajú moji strýkovia. Pri jednom strýkovi máme chalúpku aj my, no a kvety vo vnútri predsa treba poliať.
Vynechajme čo všetko som spravil, lebo predsa nechcem sa chváliť (inak bolo toho dosť, som ja ale chlapík). Od tohto prvého strýka som sa dolu kopcom zviezol k druhému. Už už sa dostávame k podstate blogu, tak vydržte.
Tu sme spolu pokecali o tom, čo je nové, celkom sme sa nasmiali na kadejakých hovadinách (tento strýko patrí k tým menej slušným, heh).
Na dvore u strýka je to ako v zoo, lebo má 5 psov a asi toľko isto mačiek.
Príroda sa asi pomiatla, a to, čo nasledovalo, ma úplne dostalo. Mačka prišla za psíkom, malým ratlíkom. Svojimi labkami mu začala usilovne masírovať jeho prirodzenie a on si len tak spokojne ležal, no po čase do nej začal vrčať. Asi to nemá rád. Potom táto istá mačka prišla k druhému ratlíkovi a spravila mu "fajku" ako z nejakého hardcore p-čka (inak to bude asi nejaká "ľahká" mačka, keď takto strieda partnerov). Tento druhý ratlík to má rád a vôbec neprotestoval. Popri týchto scénach sme sa so strýkom riadne nasmiali a zhodli sme sa na tom, že by sa to zišlo natočiť (mobil som síce mal, ale to je kvalita nulová, nabudúce to chce niečo lepšie).
Medzitým mačka ukončila svoju "prácu" a opäť sa vrátila k prvému ratlíkovi a znova mu masírovala jeho "oné".

Doteraz som z toho udivený, čo robia tieto mačky a psy. Strýko mi na nich prezradil, že to robia často. Nuž asi aj mačky a psy potrebujú mať svoj medzidruhový sexuálny život.

p.s. ešte jedna pikoška. Ten ratlík č.2 potom začal na tú mačku vyskakovať ako pri pravom párení. Hrôza .

Predchádzajúci článok: "Vyznania"-kategória stvorená pre tento článok

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
biancadetolle  4. 10. 2009 00:19
Pes a mačka, pes a mačka, to je pekná naháňačka
 fotka
ada051  4. 10. 2009 10:59
Môjmu psovi tiež nieje mačka cudzia
 fotka
snehovavlocka  4. 10. 2009 16:48
aha, takže o týždeň berieš aj kameru, aby si spravil dôkazový materiál pre prípad, že by neskôr vznikol nový zmutovaný živočíšny druh?
 fotka
erbiii  19. 10. 2009 20:15
si chlapík.. a k tej "ľahkej" mačke.. poznám také.. osobne
Napíš svoj komentár