Pri pravidelnom listovaní na birdz blogoch som natrafila na jeden ,ktorý bol síce dlhý no zaujal ma tým ,že pisateľ vraví o svojom zlom vzťahu so svojím starším bratom ktorý ho stále ponižoval , psychický týral a týmto mu spôsobil traumu na celý život . Myslela som si ,že by som poskytla pohľad z druhého brehu. Z brehu tých starších ,,malých despotov“. Vždy som sa správala k svojmu bratovi s patričnou nadsennosťou a vytvárala si akúsi imaginarnú autoritu ,čo v preklade znamená bezhraničnú poslušnosť a oddanosť. V mojej detskej mysli som si myslela ,že to má tak byť, veď kto by nechcel sluhu? Iste boli situácie keď sme boli rozdelení nie práve najspravodlivejšie o tom ale nechcem písať. Mojho brata som začala oslovovať jeho vlastným menom až niekoľko rokov dozadu. Nuž vyžívam sa v prezývkach a túto moju mániu samozrejme otestoval aj brat len to nebolo v čisto nehanlivej forme.



Nespočetne krát som Ti povedala že si hlupák a debil. Nechcem aby to tak bolo nechcem aby si keď niečo v živote pokazíš povieš že to tak má byť lebo si idiot. Možno sú to len také sklenné slová často vyslovené z afektu či zo zlosti , no krehké duše si to pamätajú. A tak ťa prosím prepáč mi : bitky z afektu, to že som ti hodila holú bárbinu do školskej tašky, sálámu do zošitu z matiky, potrhala obľúbenú knihu o hokeji, písala ti falošné poznámky do žiackej knižky, žalovala mame o tvojich zlých známkach, hovorila ti že na nič nemáš, hádala a netolerovala som tvojich priateľov, buzerovala ťa a psychicky týrala, porezala ti pätu nožom na ovocie, vyhodila ti platne von oknom a ďalšie. Vraj odpúšťanie nie je IN , nie nie takýto základný cit nemôže podliehať móde. Mám ťa rada a nedokážem si predstaviť ,že niektorí ľudia neprehovoria s ľuďmi s ktorými vyrastali ani pol slova. Nechcem byť v takej situácii.

Prepáč Peter

 Blog
Komentuj
 fotka
black_soul  20. 5. 2007 21:54
WOW..nech si to len precita jo, tak odvolava ze odpustenie sa nenosi
 fotka
zemina  20. 5. 2007 22:04
Hezke..

fakt pekne drzim palce..nech s nim mas dobry vztah..

ja som vdacna za skvely vztah s bratom co mam..

sice ked sme boli mensi,tak sme sa tiez bili..ale nezachadzalo to do extremov,potom sme si zacali rozumiet
 fotka
p3tula  20. 5. 2007 22:05
ufff... tak to mal drsne chlapec
 fotka
sarah_whiteflower  20. 5. 2007 23:56
Fúúúúha chlapec si užil, ale je to krásny blog a všetka česť, že si sa priznala... to ťa šľachtí..



Tiež mám mladšieho brata, ale takéto veci som na neho zatiaľ neaplikovala (A) A ani sa nechystám, lebo spolu máme trochu iný vzťah...
 fotka
mrcha0111  9. 6. 2007 22:08
Mnoo tak to je fakt drsne.Chlapec si musel uzit.A to som si myslela ze nemoze byt nic horse ako ja a moj brat
 fotka
ciernaruzicka  29. 7. 2007 13:27
jee pekne..tiez mam maleho brata,ale mame celkom dobry vztah,aj ked ho niekedy beriem ako sluhu,ale uz ma "az" 10,uz sa nenecha vyuzivt len tak obcas su ale c hvile ked sa neznesieme..a mam a starsieho brata,ale sn im to je m yslim ze v naprostej pohode..ja ho beriem ako moj vlky vzor..

ale tvoj peter si fakt musel u zit..a hento ci pisalla bol podla mna len utrzok z toho he..ale fakt pekne od teba ze si to napisala..hadam si to uz precital alebo precita..
 fotka
kelsik  17. 8. 2007 20:50
noo vies co? mas odpustene ale inac ja nie som ziadny anielik aj ty si si toho dost uzila a este mozno uzijes
Napíš svoj komentár