Dnes som išla po našej ulici na bicykli a videla dvoch psov ako naháňajú mačku .Mačička ako malá strela uháňala po cestičke a dve psi za ňou. Nie žeby som mala extra rada mačky alebo bola nejaká milovníčka zvierat no zaujímavé je to, že mačka si šikovne vyliezla na strom a psy sa s brechotom dožadovali svojej dostojnosti .Dajme tomu žeby toto bola alúzia na náš svet .Nie je to pravda? Luďia-mačky si vyberajú len tie najlepšie kúsky rýchlo a vratko získajú to čo chcú a brrnk už tu nie sú.
Aj ja by som chcela byť človek-mačka no nie nemyslím tým tú catwoman ktorá beštiálne túžila po batmanovi. Byť človek-mačka má kopu výhod napríklad rýchlo by ste dostali kam by ste chceli , nepriateľ by mal smolu -nemal by už oči, váš život by sa podobal akčnému filmu.



A keď som toto celé dopísala a zamyslela sa nad tým že už ani nechcem byť človek-mačka na to vediem svoj život príliš nezodpovedne a lenivo a snažím sa nebyť falošná aj keď niekedy sa mi to teda vôbec nedarí pretože každý sa rád na niečo hrá.
Tak ja asi budem tým človekom-psom hmm akčnosť nemám ja v krvi .....

 Blog
Komentuj
 fotka
sangria011  13. 4. 2007 20:28
hm...zaujimave...paci sa mi to...
Napíš svoj komentár