Láska je pre väčšinu nádherná vec, bez ktorej si život nemôžu predstaviť. Ale existujú ľudia, ktorí sa lásky stránia, ani nie preto, že by sa báli milovať, ale skôr preto, že sa boja reakcie okolia.
Ľudia sú náchylní odsuzovať každého, kto sa vymyká ich predstave normálu. A pre mnohých predstava lásky medzi rovnakým pohlavím nie je normálna. Ale prečo? Čo je na tom také zlé?
Dokonca aj mnohí rodičia odvrhnú svoje deti len kvôli tomu, že je ich dieťa homosexuál. Čo musia prežívať tie deti, keď ich odmietajú prijať nielen ich rovesníci, ale dokonca aj vlastní rodičia?
Nie je také zriedkavé, že ich to doženie k rozhodnutiam, ktoré by za normálnych okolností nespravili. Predstieranie, že je niekým iným, útek z domu, či dokonca samovražda.
Človek má právo na lásku, má právo milovať a byť milovaný, a to nezávisle od toho, akú má farbu pleti, akej je národnosti a tiež akej je orientácie. Všetci sme len ľudia a všetci potrebujeme lásku a oporu.
Tak sa konečne prestante pozerať na homosexuálov akoby boli iní! Prestaňte ich odsudzovať! A prestaňte na nich nadávať! Veď oni len ľúbia podľa svojho srdca!

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
vreskot000  2. 9. 2009 16:58
caves reagujem, hej, láska je krásna, ale m+m ž+ž z tej lásky nikdy dieta nebude a nebudu tvoriť normálnu rodinu, žialBohu. užijú si len výsmech. z ludskeho hladiska isto trpia velmi preto... ale neschvalujem ich praktiky, ze si chcu adoptovat decko. to nie . dieta ma pravo vyrastav v heterosexualnej rodine a nie rodine typu m+m a pod. o je morbídnost.. len pre dietatov zdravý vývin.. alebo ich preto zacne nenavidiet.. si predstav ako chlapec moze mat heterosexualne predstavy aspon v puberte, alebo v adolescencii..18r apod, ked vidia ze v spálni otecko kláti otecka, alebo mamička sa hrá s mamičkou hej no napísal som to jemne, nie som perverzák.. no čo rada by si vyrastala v takej rodine? maju to ťažké nevravím ,ale homosexuali nemaju pravo vychovat dieta, lebo decko bude degenerovane.. to je ako keby tvoj otec s matkou si vylučne ziadali že chcu nie ženícha pri tebe, ale nevestu... takým rodičom by som naplul do tváre... nie som bigotný, ani zarytý, mam v ucte ludí, ale tu si musime ujasnit kde je pravda, a ta nie je na strane teplých to určite nie. ako ludí rovnocenní určite, ale nie v tejto oblasti
Napíš svoj komentár