Nedávne sa stalo niečo šokujúce – mala som 4 nové TS-ky, čo je na moje pomery taký ohurujúco gigantický počet, že mi takmer vyrazil dych. To nadšenie zo mňa samozrejme opadlo, keď som zistila, že jedna je spam, jedna nejaké bláboly ohľadne TS-iek od „tomasa“ a jedna zo samotnej obávanej redakcie, kde chceli, aby som sa zapojila do celobirdzovského prieskumu Slovenský sex 2008.

No v pohode, zapojím sa, nech aspoň trochu scudním výsledky (haha . Hmmmm....otázky o orientácii, kto s kým už kedy spal, chodil a tak podobne...no v pohode – celkom opodstatnené, ale to, koľko percent chlapov si nasadzuje kondóm samo a koľko pri tom preferuje asistenciu ma teda vôbec, ale vôbec nezaujíma... Dobre, teraz prídeme k šokujúcim výsledkom, že koľko percent patrí k prvej a koľko k druhej spomínanej skupine. A? Proste význam a opodstatnenie niektorých otázok mi trochu unikol.

Ale nejde len o to... Ide o to, že keď si pozerám maily na atlas.sk tak polovica z upútaviek na tamojšie články sa týka sexu alebo aspoň erotiky. Ne centrum.sk je to „len“ jeden z troch -štyroch (Oooo, cudná to stránka!). Azet.sk síce takéto upútavky nemá, ale v čom sa nestihne vybúriť v rubrike Bulvár (Carmen Electra sa vraj dala na striptíz! No povedali by ste to niekt ona ňu?!), to si zase vynahradí v útulnom prostredí pokecových miestností. A predpokladám, že ak by som šla na podobné stránky, situácia by sa veľmi nelíšila (s výnimkou pobožných stránok samozrejme).

Ja nechcem moralizovať ani mať pindy na niečo, čo už bolo mnohokrát opindané a sprdnuté, len ma štve, že všetko na internete (médiu, ktoré najviac používam) zaváňa sexom. A tiež ma trochu štve, že keď už sa raz za moju birdzovskú existenciu robí nejaký celobirdzovský prieskum, tak sa týka čoho? No predsa sexu!

No jo, celý svet sa točí okolo sexu....a to to mohla byť sakra pekná planéta ....

 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
lola8  2. 8. 2008 12:39
sex predava, vsetko je o nom .. to nezmenis
 fotka
plumcek  2. 8. 2008 13:18
nie, nie, mylis sa! cely svet sa toci okolo toho ze sajfa si oholil nohy a okolo toho ze zitnemu sa po nehode odlupol nechtik na nozicke a to prekvapujuco po 30 dnoch, co uz mal byt asi dolu takze titulka znie: JE ZITNY MIMOZEMSTAN? okolo toho sa to toci, nuz ale aby sme spravili kompromis. Svet sa toci okolo sexualneho zitneho hej? inak pekne, rozhorcene
 fotka
miskazteska  2. 8. 2008 14:39
konzumna spolocnost s rucenim poriadne obmedzenym...ide o prachy..a zaujat..a ludi uz zaujimaju iba somariny...kto sa s kym vyspal atd..
 fotka
tomas  2. 8. 2008 15:13
my temu sex rozoberame raz za tri roky, naposledy bol slovensky sex 2005, teraz je slovensky sex 2008. az tak casto to nie je hadam





a u nas je to prieskum! to je vlastne vedecko-sociologicko-neviemaka tema
 fotka
boxer161  2. 8. 2008 15:26
a o com je zivot???a co ine chces??

teraz nehovorim len o sexe bez lasky ale aj s laskou...sex musi byt...o tom je zivot..kazde zvira ma pud sa rozmnozovat..a o co ide v prvopociatku sexu??o rozmnozovanie...tak vidis-o tom je zivot a ja som rad tak ako to je
 fotka
deadlyliving  2. 8. 2008 15:58
to co za komenty? a ze potom kolko sa udeje sexualnych prepadnuti, ze sa 14-rocne decka jebu v parku..a kde sa to vsetko dozvedia? no na nete a vsade okolo...ved takymito hovadinami im ponukaju este vacsiu prilezitost na sex..no nic, je to len moj nazor, ale potom sa necudujte, ako to dopadne o 10 rokov, ked uz teraz to je na picu cele...ale kazdy to bere ako chce...neviem preco by nemalo byt sex ako nieco intimne, ale nie rozoberat taketo hovadiny...ja som minule naaahodou cital jeden problem, ze ci sa ma nechat 15-rocne dievca vyprstovat...akoze ha??????? som sa bezducho pousmial a zavrel stranku, na taketo veci veru nemam chut...tak..toť vsjo, podla mna super blog palec hore
 fotka
-veronka-  2. 8. 2008 16:27
Sex prenika vsade, tomu nezabranis..ale nie je to o tom, ze by sa zmenila doba, ako si niektori mozno myslia, je to len o tom, ze uz nie je taka prisna cenzura . Ja si nemyslim, ze je to nejake katastrofalne a tu na Birdz-i uz vobec nie. Ten prieskum je zaujimavy, aj ked niekedy rozmyslam, ci ma opodstatnenie robit ho medzi pubertakmi, ktorych odpoved na otazku, ci si nasadzuju kondom sami, bude patminutove krochkanie a zavijanie..



deadlyliving

Mozno je pravda, ze sexualna hranica sa posuva stale nizsie a nizsie, ale neberme to len z tej negaticnej stranky. jasne, o sexe vsade viac pocut, ale takisto viac pocut o antikoncepcii. Moja mam v mojich rokoch ani netusila, ze take nieco by mohla mat a prave preto mala velmi skoro dieta. Nezhadzujme to na dobu, na internet plny sexu, na noviny, blogy, clanky, prieskumy, reci..pozrime sa aj na seba. Mna rodicia vychovavali dobre a bol okolo mna sex, chodim na internet, kde je plno sexu, chodim medzi ludi, ktori hovoria o sexe, ale to neznamena, ze neviem rozoznat dobre od zleho. Alebo blbost od rozvahy..
 fotka
deadlyliving  2. 8. 2008 16:49
7. nehovorim, ze kazdy je taky, nehadzem vsetkych do jedneho vreca...ale vidim ludi okolo seba, vsimam si aj to, ako sa niektori zmenili...ja to neberiem len z tej negativnej strany, ja sa pozeram, aka je realita a nebudem sa na to pozerat cez ruzove okuliare...ved si precitaj hocikde na internete nejake spravy alebo aktuality...vsade mas to iste...to uz bolo tak davnejsie, co sa nejaki 8- 10 rocni chalani sexualne vyburili na nejakej dievcine v azii...ja nechapem, ako sa to dalo v 10 rokoch, ale sak v pohode...hlavne ze sa zabavili, ze?

A ja som nenarazal na birdz, i ked aj tu su take diskusne kraviny a videl som kolkorocne decka sa zapajaju..ale ved mna nic do toho, ja s tym aj tak nic nenarobim...kazdeho osobna vec
 fotka
marttina  3. 8. 2008 15:11
ach boze taketo problemy mat
10 
 fotka
pedall  19. 12. 2008 20:22
No máš pravdu, ale toto je teraz úplne bežná vec. Za prvé už nieje tabu a za druhé sa to využíva komerčne.
11 
 fotka
retardgirl  27. 12. 2008 20:12
hmm ...dostala som sa len k nadpisu...
12 
 fotka
pt  11. 2. 2009 18:04
mas pravdu..je to len o tom..
13 
 fotka
7ubos  6. 1. 2010 17:57
bebet, o5 thumbs up
14 
 fotka
antifunebracka  2. 2. 2011 00:24
sex je nas, robi dobre mne i tebe
Napíš svoj komentár