Špičková Pi***

Vopred upozorňujem, táto vec nie je pre vás pokiaľ nie ste starší ako 18 rokov, pokiaľ nie ste úchyl, násilník, vrah, pedofil a či iný sociálny delikvent, ktorý je proste zvrátený a divný. Ak ste. doporučujem vám túto "vec" prečítať pred tým, než proste viete čo to vlastne ku*** je. V tejto "veci" sa nachádzajú zlé slová, nadávky, veci pre dospelích, drogy a násile. Nečítajte to pokiaľ nie ste starší ako 18 rokov, zdrogovaný alebo vo fakt zlých pocitoch depresie. Tento text nebol špeciálne upravený alebo čokoľvek iné, jedná sa o prvú verziu a možno aj poslednú, nič čo sa udeje tu, nemusí mať dôsledok inokedy...

Príbehy z pustiny
Kapitola 1.
Špičková pička

Noc bola chladná. Obyčajná chladná noc. Na oblohe sa márne snažil presadiť mesiac, iba kúsok sa občas zjavil cez husté mračná. V lese bolo ticho. Bolo počuť len jemné šuchtanie listov unášaných vetrom. Listy ktoré mu odolávali sa nie vždy udržali pripútané na ich obrích pánoch a povolili. Jeseň začala ukazovať svoju moc. Ticho prerušil hlas.
Mladík sediaci v tráve aj so svojou dievčinou sa potichu začali rozprávať. Šeptali aby neprerušili krásu toho momentu. Sedeli tam už dlho, pozerali sa na seba a obdivovali krásu ktorú videli v ich očiach. Vnímali prírodu aj seba navzájom. Obaja cítili to isté. Bola to láska ktorá medzi nimi iskrila už veľmi dlhú dobu. Obaja už pred tým zažili takýto pocit, ale nikdy nie tak intenzívne a láskavo. Mladík vytiahol z batoha zvláštne ubalenú cigaretu a podal ju dievčaťu ktorá ju chytila a začala si ju obzerať. Peter sa stále hrabal v batohu než našiel zapaľovač, zobral dievčaťu cigaretu z ruky, pahltným pohybom si ju vopchal do úst. Zakryl ju rukou a druhou zapálil, odhodil zapaľovač a zhlboka sa nadýchol. Cigaretu podal aj dievčaťu. Takto sa delili až kým nedofajčili celú cigaretu.
"Vieš, zaujímalo by ma ako svet vyzeral predtým." Prehovorilo dievča.
Mladík sa zamyslel, "myslím že sa to od našeho sveta moc nelíšilo, teda my máme štastie že žijeme v našom meste. Počul som však že iné kraje si toto dovoliť nemôžu, bomby zasiahli všetko. Zázrak že sem sa takmer žiadne nedostali." Poškriabal sa na brade a pokračoval. "Počul som dokonca že niekde ľudia stále žijú v krytoch, pretože sa buď boja alebo nemôžu výjsť von. Nemôžu dýchať nefiltrovaný vzduch, dochádzajú im potraviny. Žijú len z húb ktoré si vypestovali. Od jedného chlapíka som počul aj to, že z toho robia aj čaj." Dievča sa zatvárilo zhnusene, nič však nepovedalo.
"Máme štastie že sme tu." Odmlčal sa. "A ja mám štastie že mám teba." Povedal a pobozkal ju.
Situácia ktorá nastala, sa jemne zvrtla. Dievča prebralo iniciatívu a začalo chlapca neuveriteľne vášnivo bozkávať. Ich jazyky prežívali dlhotrvajúci súboj o domináciu toho druhého. Dievča sa posadilo na chlapca aby ho mohla dráždiť jej rozkrokom počas toho ako ho dusila jazykom. On ju začal jemne chytať najprv na chrbte, potom však prešiel vyššie. Následne sa dostal pomalými a jemnými pohybmi až na jej prsia. Začal ich jemne stláčať a dráždiť jej bradavky. Podľa dychčania vedel že sa jej to páči.
Dievča prestalo s bozkávaním, začalo chlapca jemne bozkávať po krku. Následne odhrnula kúsok jeho trička a bozkávalo ho aj na bruchu. Stále však pokračovalo nižšie. Chlapec bol v napätí. Jeho úd sa dostal do pozoru a ona ho to spozorovala len jemným dotykom ruky. Pozrela sa na jeho tvár a usmiala sa. Jej pohľad sa potom skĺzol rovno na jeho penis, ktorý medzitým vytiahla z jeho nohavíc.
Začala ho jemne hladiť a oblizovať. Sprva len špičkou jazyka a potom celým povrchom. Chlapec vzdychal. Mal zatvorené oči a užíval si ten pocit.
Dievča si následne vrazilo celý jeho penis do úst. Chlapec nečakane zakričal od toľkého vzrušenia, ktoré proste už nešlo inak vyventilovať. Vedela že sa mu to páči a opakovala tento pohyb viackrát. Po určitej chvíli vzlykania dievča zrýchlilo. Netrvalo dlho a už cítila chuť jeho horkého semena v jej nenásytných ústach. Spomalilo a prehltla celú nálož, z ktorej kvapka jej vytiekla na bradu. Rukou si však kvapku zotrela a oblízala ju. Pozrelo na neho chlípnim pohľadom a znova sa usmialo.
Chlapec jej pohladil vlasy a jemne ju pritiahol k sebe. Začal ju bozkávať ešte vášnivejšie než pred tým.
Násilným pohľadom sa všetko zvrtlo a chlapec roztrhal jej košeľu. V jeho pohľade bolo vidno oveľa väčšie vzrušenie a vedel že je pripravený na ďalšiu akciu. Dostal ju tam kam chcel a mohol konečne ukojiť svoje túžby po týždňoch lámania jej srdca. Peter bol už raz taký, nedokázal cítiť lásku. Ale vedel klamať najlepšie v meste. Využíval to na nalomených dievčatách ako bola Lucia. Týždne sa s ňou zbližoval najlepšie ako vedel a predstieral že sa mu neuveriteľne páči to aká je. Ona mu to všetko zhltla, keď sa to však stalo aj doslovne, vedel že je mu odovzdaná a tak mohol začať ukájať svoje neukojiteľné túžby.
Dievča sa najprv zatvárilo prekvapene. Nezakryla si však svoje odhalené ňadrá a nechala si ďalej roztrhávať košeľu až pokým sa nedala strhnúť úplne. Peter začal bozkávať jej prsia a dotýkať sa jej na celom tele. Lucií sa to páčilo, mala rada keď chlapi vedeli čo chcú. Bola do Petra zamilovaná.
Položil jej telo na zem a bozkával ju zatiaľ čo pevne stláčal jej prsia a hral sa s jej stvrdnutými bradavkami. Dievča vzdychalo rovnako ako on keď sa hrala s jeho fálusom.
To pravé však začalo až keď jej stiahol nohavice, bez špeciálnej romantiky sa nasal na jej vagínu a začal ju lízať najdivokejšie ako vedel. Dievča kričalo, kričalo tak veľa že to prestávalo pripomínať rev človeka. Zásyp orgazmov ktorý vedel spôsobiť jazykom bol neuveriteľne silný. Kričala, zvíjala sa, no úplne sa mu poddávala.
Chlapec uchopil svoj penis a násilne, bez upozornenia ho vopchal do nevinnej dievčiny. Krik ktorý sa ozval bolo počuť až na kilometre. Páčilo sa im to obom, Peter násilne pchal svoj penis dnu a von, v náhodných intervaloch podľa danej rýchlosti. Išiel na to postupne, chvíľu rýchlo, chvíľu pomaly. Vedel že sa tak stupňuje vzrušenie a využíval to najlepšie ako vedel.
Lucia ho však zvrtla bokom na zem, zatiaľ čo boli stále spojený. Teraz ho ovládala ona, využívala pevné svaly na jej krásnom bruchu a vrtela sa ako skúsená tanečnica. Pot sa obom valil z ich čiel, krik sa ozýval stále viac, no to ich nezastavilo od dokonalého vzrušenia a ukájania sa.
Peter držal Luciu za jej prsia a druhou rukou za jej zadok aby ovládal jej pohyby. Vedel že táto chvíľa čoskoro skončí, cítil napätie v svojom tele ktoré muselo ísť von.
Zaznel výstrel. Hlava, ktorá bola ešte pred sekundou na krku Lucie bola zrazu preč. Namiesto nej bol len niečo ako pahýľ z ktorého miestami šľahala krv. Boli dokonca vidno aj zuby jej spodnej čeľusti. Krv sa valila po jej ňadrách a striekala aj na Petra ktorý bol v šoku no tak vzrušený že sa neudržal a ejakuloval do tela ktoré na sebe držal aby nespadlo. Neuvedomoval si čo sa to robí, ba za to nemohol, vzrušenie už nešlo udržať. Kričal z plných pľúc. Zazneli ďalšie výstrely ktoré končili v tele ktoré mal na sebe. Jej ňadrá, jej krásne brucho, všetko bolo prederavené a odvšadiaľ striekala krv. Streli trafili aj jeho ruky ktorými držal tú mátohu. Bol celý od krvi. Hneď ako sa zmohol, zdvihol sa a stále kričal. Následne guľky predierovali aj jeho, najprv jeho brucho, potom odletel jeho vzrušený penis a nakoniec bol rozstrieľaný celý.
Na zemi ležali dve telá. Ani náhodou sa nepodobali na ľudské, jediné čo na nich bolo ľudské, bola farba krvi. Masaker ktorý sa odohral behom jednej malej chvíle okomentoval len jeden z dvoch mužov ktorý stáli len zopár metrov od krvavého kúpeľa s automatickými puškami. „Konečne,“
Povedal.
V lese zavládlo zasa ticho, vietor zosilnel. Jediné čo sa zmenilo bol mesiac, ktorý sa predral cez mraky a konečne svietil, akoby chcel ukázať to čo sa tej noci odohralo.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
blackpirate  2. 2. 2015 21:57
Tvoj príbeh má moju podporu už od začiatku, to veľmi dobre vieš výborne píšeš len nech ťa to drží dalej, lebo tvoj štýl písania je niečo úžasne a nemyslím si, že tu na tejto stránke niečo také je
Napíš svoj komentár