Sedela som tak v mojej izbe a rozmýšľala som.Má vôbec zmysel žiť? Určite, vždy sa nájdu ľudia pre, ktorých žijeme bez ohľadu na to , že žijeme samy pre seba.V hlave sa mi širilo nekonečne veľa myšlienok. Ľudia sa zoznamujú, žijú , ľúbia sa a všetko pekné raz skončí. A na to sú spomienky na to , aby človek veril , že raz bol šťastný, keď sa utápa v zármutku. Zmysel treba hľadať všade v ľudoch, veciach , prírode. Občas si stačí povedať, že niekto na svete sa má určite horšie, že všetko zlé je na niečo dobré a keby problém nemal riešenie tak by to ani nebol problém. Niekedy sa stačí len pozrieť dozadu , ale aj dopredu. Čo nás tam čaká? Je to jasná cesta bez problemov? Alebo sa nám v hlave vynorí tmavá, temná cesta? Viete je to o zamyslení ! Život má zmysel aj pre tie jasné , ale aj tmavé cesty TREBA ho len vedieť nájsť. Ved stále v živote máme šancu si vyberať, ale veľa vecí môže náš život ovplyvniť no stále sme to my, kto rozhodne ako to bude. A takto som rozmýšľala ďalej o veciach, ich zmysloch no a pozrela som sa aj dozadu. Bola to dobrá spomienka? Zažila som pekné veci alebo ma to pekné len čaká? Došlo mi zrazu, nikdy nečakaj na niečo krajšie, lepšie vždy ži tak , aby bol každý jeden deň tým najúžasnejším v tvojom živote. To mi raz povedala jeden môj kamarát, mala som ho veľmi rada, ale sklamal ma. Jasné nemusíte ma presviedčať, že nádej je tu vždy! Je to samozrejmé, ale žiť v nádeji nie je vždy to pravé riešenie. Pretože, sa stane niečo nečakané , náhle , nepríjemné a ty sa ocitneš v tak povediac realite! Budeš musieť zvládnuť , čo život prinesie. Možno sám , možno s niekým. Vtedy si uvedomíš , aké dôležité je žiť v realite a nie nádejach a snoch. Zistíš, že život zmysel má, aj keď sa potápaš, pretože aj vtedy ešte stále dýchaš. Život má silu nadvihnúť ťa nad hladinu a posunúť ťa po správnom prúde rieky. To je veľmi pekná myšlienka, ktorou kebysa riadili všetci alebo aspoň väčšina ľúdí, tak by neboli samovraždy.



Aj dnešný deň bol krásny, ale akosi som v ňom nenašla úžitok. Pýtala som sa sama seba o čom je vlastne život? Niektorí ľudia si ho predstavuju ako alkohol, marihuanu a sex ale ked by o tom nemal byť život tak o čom teda? Žeby o láske, šťastí a porozumení? Myslím si, že je to trochu krajšie ako ten prvý typ. Ale každý sa môže slobodne rozhodnúť, čo si vyberie. Láska je kapitola sama o sebe raz vám možno aj o nej napíšem, ale teraz určite nie veď pre každého to slovo znamená niečo iné. Štastie má tiež každý to svoje. Niekomu treba ku šťastiu ferari a krásnu modelku k tomu slušný dom s bazénom a tučné konto mne postačí teraz momentálne aj to pero, čo držím v ruke, lebo sa snažím napísať domácu úlohu, ale to sa pri toľkých myšlienkách nedá. Je to asi tým, že každý je iný. To ja stále vravím. Niekedy sme veľmi tvrdohlaví, ale mali by sme sa prekonať. Ľahko sa to píše alebo číta, ale ťažké je prekonať sám seba.



Ale už vážne koniec bo treba písa úlohu.

 Blog
Komentuj
 fotka
kalthys  26. 6. 2007 19:19
Ked zitime preco zijeme..nebudeme uz mat mozno dovod zit..
 fotka
filippp3  27. 6. 2007 07:53
Urcite sa ma niekto horsie ako ja, ale ajtak som medzi tymi poslednimy....Zit ma svoj zmysel pre vacsinu z nas....kebyze som mal sediet v lochu a pozerat sa von oknom jak sa ludia rozbyjaju, tak radsej by som sa bol plkol...
Napíš svoj komentár