Tento blog vznikol vlastne ako zmes nudneho večera, stále neopätpvanej lásky, dobrej knihy, mojich názorov, smutnej najlepšej kamošky a mojej potreby konečne sa k tomu vyjadriť. Takže.....

Minule ma na jednom fore zarazila téma: "Prečo chcú byť holky zbalené" dosť ma to naštvalo, lebo chalani by už najradšej nerobili nič. Prednedávnom som dočítala knihu, ktorej dej sa odohráva v 17.storočí. Bola úžasná. Nebol to žiaden sladký román. To nie. Také knihy ja nemusím. Ale poukazoval aj an to, akí boli niekedy muži k ženám galantní.Dvorenie, slušné správanie a gentlemenské vystupovanie, o tom môžem v 21.storočí snívať! Nuž, možno som staromódna, ale mne sa to mužské dobýjanie a ženská zdržanlivosť veľmi páči. Asi som sa mala narodiť 4 storočia dozadu. Veď uznajte, že dnešné holky sú dosť povoľné a ľahké. Smutné je, že niektoré na to ani nemajú vek. Ale ich vec, toto som rozoberať nechcela. Chcela som len povedať chalanom, nech sa neuspokoja s barbinami, lebo majú na viac, ale nič nie je zadarmo a aj oni musia preto niečo urobiť. Ale zasa ich chcem upozorniť na to, že dokonalé dievča nenájdu, tak im chcem uľahčiť hľadanie Trvalý vzťah treba zakladať na komunikácii a sympatiách, lebo po mesiaci už bude všetko hmotné spoznané a rozhovory budú mať cenu zlata! To je moej osobné odporúčanie overené životom a ľudmi.

Ale ako s avraví klin s aklinom vybíja. V živote som mala rada 4 chlapcov, ale nie len ako kamarátov. prvý ma poznal len keď niečo potreboval, nemal ma ani za kamošku, ledva tak za služku, ani neviem prečo som bola taká hlupaňa a zaľubila som sa do takého idiota, ale ako sa vrvaí láska je slepá Na druhého som skúšala všetko ale nemal záujem proste asi ani nevei ako sa volám. O treťom som si myslela že je to konečne ten pravý, keď sme boli von cítila som sa ako v nebi. Ibaže aj on patrl k tým, čo holkám pobláznia hlav a potom idú za inými. Doteraz to neviem a už sa to asi ani nedozviem, lebo nebol ani na toľko chlap aby ma poslal do čerta. A ten posledný....pomohol mi zabudnúť na toho predchadzajúceho, ale je o dosť starší a prežila som s ním len jeden deň, ale nikdy na neho nezabudnem a nezmenila by som ten deň. Už ho asi neuvidím, ale nikdy na neho nezabudnem, lebo až on mi ukázal aká som cenná a aký môže byť život pekný. Stačilo by mi iba jeho kamarátstvo, ale necávam to na osud.....

Nuž, ostávam večný optimistický realista s boľavím srdcom. Ešte chcem odkázať týpkom, nech nemyslia len na seba, ale keď neľúbia babu, nech to povedia. Veď pravda je lepšia ako milosrdná lož, nemám pravdu?
D mňa sa tiež zaľúbilo pár chalanaov, ale neboli moje typy, a atk som im to povedala narovinu. Možno som náročná,a le už pred rokom som povedala, že radšej budem sama a nebudem ani prvá ani posledná, akoby som sa mala dať dokopy s hocikým, komu budme vyhovovať ja. To mi je proti srsti a veľmi sebecké. Ja nie som z tých, čo za každú cenu musia niekoho mať.

Keď si budete čítať tento článok, namiesto toho, aby ste ma súdili, sa zamyslite nad sebou, nájdite sa v ňom a skúste sa zmeniť. AK niekoho ľúbite, hneď mu to povedzte a nenechávajte to na zvláštnu príležitosť, lebo zvláštna príležitosť je každý nový deň a potom by už mohlo byť neskoro, lebo žiot je krátky. Zoberte si ponaučenie z chýb druhých a nezabudnite, že lepšie neskoro ako nikdy!!!!!!

 Blog
Komentuj
 fotka
vitacit  30. 8. 2007 17:33
Ahoj je to zaujimave citanie. Aj ked tie veci co ta trapia ti odpovie cas ak budes mat stastie.
 fotka
angel_love  30. 8. 2007 17:37
Super blog. S tvojimi názormi sa stotožnujem. Ja už dávno viem, že som sa mala narodiť o niekoľko storočí skôr.
 fotka
demo2  30. 8. 2007 19:58
Pekny blog.Chcel by som reagovat na to muzske dobyvanie.My za to nemozeme , muz ide tak daleko ako mu to zena dovoli, takze to zavisi len a len od zien
 fotka
endre-silentname  11. 9. 2007 12:07
Všetko je to o tom, koho dievča spozná a rovnako aj o tom, koľko si dievča nechá dovoliť.



Rovnako ale aj chalani by nemali robiť zo seba nejakých kingov a uvedomiť si, že baby sa nezbierajú ale funguje niečo ako láska a to je to pravé.
 fotka
koka  25. 9. 2007 21:57
ejha... jake prozaicke crevo... no sak ja ves jak som na tom...ale ta posledna pasaz pekna..chvalim..
 fotka
spana  19. 10. 2007 16:18
mile to bolo..aj mne sa to zalubilo... aj ked popravde mam trosken iny nazor...ale neva..
 fotka
matqa  20. 10. 2007 21:37
Aj ja sa stotožňujem s tvojím názorom.. Pekný blog..
Napíš svoj komentár