Príbeh , dlhší príbeh o radostiach , nemyslím , že to niekto dočíta do konca , ale nedalo sa to skrátiť ...

Mám rád atmosféru . Atmosféru okamžiku a jednotlivých detailov . Mám ju rád a ľudí , ktorí ju vytvárajú .Drahé hotely a predsa sa cítim lepšie , keď sedím s kamarátkou na streche , pijeme limonádu z plechovky a vlasy nám rozcucháva večerný vánok . Veľké pláže , ale viac ti zaplní srdce bláznenie s priatelmi pri dedinskom jazere a vôňa prihorených špekačiek , iskričky vejúce k oblakom . Značkové veci a aj tak sa cítim najlepšie v špinavom oblečení na ďalekej dobrodružnej expedícii .Atmosféra , stačí popustiť zmysly a vidieť viac ako všetci ostatní , vidieť svet v zrnku prachu . Mám rád ľudí s charizmou a ľudí , ktorých stačí vidieť raz a na ich xicht nezabudnete . Mám rád ľudí , ktorí sa zlepšujú v tom čo ich baví .

Mám rád pero a čistý papier , keď píšem vety , ktoré dávajú zmysel len mne... rád sedím v izbe , lúče svetla derúce sa k mojej obľúbenej knihe , ktorú čítam asi už 7. krát. Rád sedím na balkóne v drevenom kresle s hlavou plného vtáčieho spevu , zvukou ulice a doznievajúceho slnka . Rád myslím na tých ktorých mám rád , aj keď to tak nevyzerá . Rád foťákom zastavujem čas a spomienky . Chcem na fotku dostať to čo jej zatiaľ chýba , pocity , náladu , keď stlačím spúšť . Bang !

Mám rád ten pocit , keď mám niekoho rád a keď ma niekto rád mňa . Milujem dievčatá , ktoré vedia zvádzať a majú tú takú ženskoť .Mám rád romatiku aj keď nie vždy ju treba . Keď má dievča pekné oči a ja sa do nich môžem dlho pozerať .Mám rád predstavy o mojom vymyslenom dievčati , ktoré ma nadchne a každé ráno sa mi bude páčiť viac a viac , za zvuku dopadajúcich kvapiek z jej mokrých vlasov budeme tancovať v daždi . Budeme utekať od nudných ľudí a vymýšlať si bláznivé výhovorky . Chcem dievča , ktoré ma opantá jediným pohľadom a v tej chvilý zmizne celý svet a bude len ona , jedno dievča vo svete ničoho a prázdnoty , chcem zažiť túžbu !



Atmosféra je dôležitá ... bez atmosféry je svet ako obraz bez farieb , sivý a nezáživný či hudba bez citu a vlnenia , nesúca sa k ušiam , ale nie k srdcu . Mám rád staré kapely a spevákov , ktorí vedia o čom spievajú a nečítajú príbeh života niekoho iného z papiera . Atmosféru starého aj keď smrdí zatuchlinou . Minulosť aj ked nie vždy sa rád obhliadnem , bez nej sme len prázdna schránka bez ladu a skladu . Mám rád slovo pampeliška a ani neviem prečo ...



Mám rád slová ako Baggy a pivo , pretože znejú podobne . Már rád , ked sa s niekým na seba pozrieme a začneme sa smiať a ja sa smejem na ňom ako sa smeje na mne a on sa smeje na mne ako sa smejem na ňom a potom sa smejeme na sebe ako sa smejeme ! Mám rád smiech .

Rád tancujem a najradšej rock n roll a je jedno kde . Rád tancujem s @Hellium na ulici , chodím s @Nicmanenapada na pivo a fascinuje ma @bluepanterovo rozprávanie . Mám rád more a tie farebné rybky v ňom , slnko a tieň , búrku a kaluže , protiklady ...Mám rád mystické a tajomné chvíle , keď svet tvorí viac ako sme schopní vidieť a cítiť , strach z nepoznaného a chuť bádania , zimomriavky z objaveného a slať z prežitého . Ked tam vonku niečo je a ty nevieš čo ! Mám rád moj ipod aj ked je vždy vybitý , spávanie na stanici po koncertoch , ranné výsluchy na polícii , zaspávanie vo vlaku od šťastnej únavy . Mám rád aj to čo nemám rád , bez toho by to všetko nebolo také pôsobivé a nebolo by to ono . Čundr bejbé !

Milujem nádej , je to dobrá vec , tá najlepšia zo všetkých a nikdy nezomrie . Dúfam , že oceán je tak modrý ako v mojich snoch , že stretnem priateľa a podám mu ruku a dostanem sa cez hranice všedného bytia , kde stroskotalo množstvo ľudí , príbehov a životov . Je to naše svetlo a nie tma čo nás desí ! Myslieť bud na život alebo umieranie ...

Teším sa tiež , ked sa usadím , založím si rodinu s dievčaťom , ktoré za to bude stáť a budem ju milovať nadovšetko na svete . Keď zasadím strom , teším sa až budem na triednych schôdzkach obhajovať toho svojho malého parchanta a všetkým tvrdiť , že on by určite nič takého nikdy neurobil . Teším sa na spústu ďalších vecí a až si raz spomeniem , tak ich sem pridám ...

Mám rád toho kto toto dočítal do konca ! a mám rád antidepresívnu rybicku .


 Blog
Komentuj
 fotka
tikalok  29. 10. 2011 01:56
ten odstavček pod gramofónom sa mi špeciálne páčil

a vôbec.. sympatický blog!
 fotka
luna13  29. 10. 2011 11:41
tento blog mi dnes normálne že zlepšil náladu a vyčaril úsmev na tvári
 fotka
anzu  29. 10. 2011 12:18
Veľmi milé a charizmatické
 fotka
jessiqa  29. 10. 2011 13:15
krásne, krásne, krásne! mám rada tento blog
 fotka
katuska8808  29. 10. 2011 16:08
Tieto 4 komentáre vyjadrujú, čo by som chcela všetko napísať do tohto jedného Ale predsa len budem v niečom opakovať Mám rada tento blog Neskutočne si ma získal a vyčaril úsmev aj smiech Moc ďakujem za spríjemnenie dňa Úžasne napísané!
 fotka
quatrefoil  29. 10. 2011 16:50
"..a potom sa smejeme na sebe ako sa smejeme !" presne takéto chvíle milujem



a krásny blog, 5*
 fotka
bizbilio  29. 10. 2011 20:43
ked ono je to take pekne.
 fotka
hellium  29. 10. 2011 23:07
tento blog mohol byť aj miliónkrát dlhší, tak dobre sa to číta!
 fotka
emma111191  24. 6. 2012 11:47
skevlo sa to cita, a ten odstavec pred pesnickou are u gonna be my girl bol skvely ( jedna z mojich oblubenych pesniciek )
Napíš svoj komentár