Posledný večer, ktorý trávim v mojej detskej izbe.

Je to tak trochu zvláštne, spomienkové a ja som sa znova neubránila piesni Hello od Evanescence. Kto ju pozná, pochopí.

Ide totiž o to, že od zajtra radikálne mením svoj život. Tak dlho som po tom túžila, až to nakoniec prišlo. Stala sa zo mňa vysokoškoláčka, už mám ISIC a cítim sa s tou zelenou kartičkou akosi inak. Zaujímavé, ale dodala mi akúsi odvahu. Odvahu prežiť tých 5 rokov a stať sa právničkou, aj keď viem, že to ani zďaleka nebude jednoduché.

Okrem toho, od zajtra sa sťahujem k Marošovi. To mi príde úplne neuveriteľné. Z toho, ako sme sa pred 3 rokmi spoznali na internete, ako sme sa pred rokom a pol dali dohromady, je už teraz celkom seriózny vzťah. A to sem ani nejdem pliesť diaľku ktorá nás rozdeľovala. Ale sme stále spolu, čo je pre mňa najdôležitejšie. A rozmýšľam nad tým, že Maroš už nie je len láska, akási zamilovanosť ktorá časom vyprchá. Je časťou zo mňa.

A od zajtra spolu žijeme. Už nebudú víkendy v BA, po ktorých sa musím vrátiť. Už nebudú víkendy v PB, po ktorých sa musí vrátiť Maroš. Idem do "veľkého mesta" a môžem narovinu povedať, že už sa nevrátim. Svoj život jednoducho vidím tam, kam odchádzam.

A tak si tu sedím, predomnou sú prázdne poličky, kde kedysi boli moje šaty, učebnice, zošity, kozmetika... Všetky tie moje malé každodenné radosti sú teraz napchané v kufroch a taškách. Zvláštny pocit. Takto som sa ešte nikdy necítila...naozaj. Tak si teraz zaželám veľa šťastia a hor sa vpred opäť raz inému životu...

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
elwinko  16. 9. 2008 21:54
Držím Ti (Vám) palce Nech sa Vám darí
 fotka
petika  16. 9. 2008 22:04
i ja sa pridávam! držím palce a pevné nervy -to sa tyka skoly -
 fotka
titusik  16. 9. 2008 22:08
panenka kolko takych blogov zrazu Mam silny tusak, ze sem hodim treti takyto moj podobny
 fotka
janulka3112  17. 9. 2008 14:31
bolo to veľmi dojímavé, pre mňa asi preto tak citlivé, že veľmi dobre viem, čo práve zažívaš. Je neuveriteľné ako ten čas letí... ja ti prajem, aby ste to obaja spolu zvládli, aby ste problémy riešili ľudsky a s rozumom a aby Vám to jednoducho klapalo až do smrti - ako sa hovorí...moc ti to prajem.
 fotka
lothusqa  26. 10. 2008 17:02
Tá pesnička k tomu... čistá nostalgia pre teba v tej chvíli to musela byť...
Napíš svoj komentár