Akosi som sa zacyklila. Aj vám sa stáva, že narazíte na pesničku, ktorú si najprv len tak zapnete a postupne ju počúvate neustále dookola? Mne sa to prihodilo práve teraz.

Veď kto by nepoznal Lucie. Tie prekvapivé texty a podmanivé melódie. Albumy mám doma snáď všetky. Ale čo môže konkurovať takej skladbe ako Chci zas v tobě spát? Hm, podľa mňa nič z ich tvorby. Samozrejme, myslím verziu z opery, ktorá sa stala hitom. Zaujímavosťou je, že podľa mojich info túto skladbu zložil úplne iný človek, Lucie a David Koller ju len prespievali.

A tak sa sama seba pýtam, či som niekedy počas môjho života počula podmanivejší hlas. Ako raz povedal môj najlepší priateľ - "kiež by sa našiel niekto, kto by dokázal rozozvučať môj hlas do takých nádherných tónov, ako sú tieto". Well, to asi hovorí za všetko.

Samozrejme, že mi pri počúvaní chodí po rozume množstvo vecí. Ale ako tak počúvam toto, uvedomila som si tú jedinú a zásadnú. Mám človeka, ktorý ma na tomto svete má rád. Často mi je ťažko, lebo práve nie je pri mne, ale úprimne si musím povedať - už len to, že ho mám je viac, ako majú mnohí ostatní.

A tak sa znova, s príjemným pocitom v duši, poberiem zapnúť svoj Winamp...

Ďakujem...

 Úvaha
Komentuj
 fotka
elwinko  19. 8. 2008 20:52
Závidím Ti...
 fotka
joelina  19. 8. 2008 21:10
je to ozaj krasna pesnicka, moja trvala laska
 fotka
janulka3112  20. 8. 2008 10:33
Tú pieseň milujem aj ja... keď ju počujem, zmieša sa mi v nej niekoľko pocitov naraz... a nielen pri tej piesni. Existuje ešte niekoľko ich piesní, čo mi rozbúšia srdce a zmysly zároveň... vtedy sa nedá nemyslieť na nič nepríjemné, to vieme obe ...



...mala by som si ju aj ja vypočuť, už je to dlho čo som ju nepočula...
 fotka
flleur  20. 8. 2008 11:19
mne sa stáva to isté, napríklad sa často vrátim aj k starej piesni, lebo vystihuje kus z môjho života. Melódie a piesne sú jednou veľkou súčasťou mojich spomienok a myšlienok.



A práve táto od Lucie znamená pre mňa veľa a vždy sa rada k nej vraciam. Je krásna ♥
 fotka
lucinkahc  1. 9. 2008 20:03
toto je nasa pesnicka mna a mojho milacika...a nie preto ze by sa pri nej nieco extra niekedy odohralo ale proste obaja ju milujeme a ked ju hraju tak mam pocit ze sme si ovela blizsie ako inokedy...aj ked nie sme prave spolu
Napíš svoj komentár