Áno zasa taký podobný blog. No ja si nepomňžem keď život je taká dobrá téma na písanie...A tento blog som chcela písať už dávnejšie lebo to je o mojích záväzkoch od nového roka.

Preto sa pýtam:
Prečo ked už si dám záväzok že už nebudem fňukať a žiandim iným blbostiam sa nebudem venovať, lebo to chcem niekam dotiahnúť v hokeji aj ked mám nejaké problémy zdravotné, tak príde na náš tréning ona...? Účastníčka olypmpiády vo Vancuveri a rôznych MS, a ja s mojím novým nabudeným sebavedomím môžem ísť zas tam kde som bola.

Prečo ked si poviem dosť nabudem sa pretvarovať že jednu spolužiačku nemám rada len preto aby som zapadla medzi ostatné, tak na lyžiarskom nás dali spolu do chatky a po lyžiarskom nakoniec aj tak som ja ostala na poslednej koľaji...? Hrajú že sa spolu bavia a popritom sa aj tak ohovárajú, no k čomu je to dobré...?

Prečo ked som už myslela že konečne budem mať frajera z tohto mesta a sme sa aj stretli, potom sa vyskitlo ani nie po troch dňoch že je to nehorázny zúfalec, ktorému ked nedáte fajku vás obviňuje že ste mu ukradli peniaze...?

Prečo vždy ked už mám nejakú kamarátku, príde nejaké iné divča a tá kamarátka má už viac rada ju ako mňa...? Môžem si zato sama?

A tak celkovo...Prečo ked si myslím že je všetko v najlepšom poriadku príde niečo čím sa to všetko do*ebe a trvá dlhý čas kým sa to dá nazad do poriadku...?

A prečo vždy ked sa na niečo veľmi ale veľmi teším tak to nikdy nedopadne dobre...?

 Blog
Komentuj
 fotka
tragicgirl  9. 8. 2011 15:42
To s akými ľuďmi sa, preboha, stretávaš. V hokeji to aj tak môžeš dotiahnuť ďaleko, nepozeraj sa na ostatných, snaž sa sama za seba. A chlapov ešte bude. A nielen večne sexuchtivých ..
 fotka
atep  9. 8. 2011 15:47
@tragicgirl Ako to myslíš že s akými ľudmi sa stretávam? No teoreticky by som mohla keby som mala lepšiu pevnú vôľu a nebola taká ufňukaná aká znova som...Tak to dúfam že sa ešte nejaký ten nesexuchtivý nájde...
 fotka
tragicgirl  9. 8. 2011 15:50
@atep Ja len sa čudujem, ako si na neho natrafila
 fotka
atep  9. 8. 2011 15:56
@tragicgirl No tak typni si... Ale ako to myslíš že s akými ľudmi sa stretávam?
 fotka
tragicgirl  9. 8. 2011 15:57
@atep Cez net? Neviem, s úchylákmi
 fotka
atep  9. 8. 2011 16:00
@tragicgirl No a ako inak.. Ale to myslíš všetkých ktorých som spomenula čilen toho chlapca?
 fotka
tragicgirl  9. 8. 2011 16:02
@atep Len jeho asi, lebo tie kamarátky, také poznám. Ohováračky sú všade ..
 fotka
atep  9. 8. 2011 16:04
@tragicgirl No ved toto...Že úplne všade...
Napíš svoj komentár