Už štvrtý rok hrám hokej a teraz som siedmačka, ale ešte som nedala ani jeden jediný gol. Dokonca ani v štvrtom ročníku kde sme hrali v útočných pásmach ,,na doštičky" a pritom som mala tolko šancí...prišiel piati ročník hrali sme zápas proti Bardejovu. Vyhrali sme 26:0! Každý dal gol len ja a ešte jedno dievča nie a pritom ma ešte taký dobrý tréner dal z obrany do útoku aby som si mohla dat dol no nestalo sa A ešte prd tým zápasom ma naštvali taký ,,kamaráti".

Prišiel šiesty ročník tam som mala tiež vela šancí no nestalo sa aj ked som hrala v útoku. Na jednu šancu si pametám: mala som puk na hokejke ale nabola som rozbehnutá tak mi spoluhráč zobral puk a dal gol, ale rozhodca bol asi slepý a asistenciu pripísali tomu, čo ani puk nemal vobec na hokejke.

No a teraz siedmy ročník ale v tomto vela som nehrala lebo nevidím na lavé oko tak na začiatku som nehrala potom trochu ano a teraz koniec hrám za o rok mladších. A aj dnes (27.2.2010) som hrala za šiestakov a tu je ten názov: najprv spôsobím vedenie hostí (Humenné) ale to už je zvykom, ale že idem sama na bránu na nedám gol to už je na zamyslenie. Od nervov dom som tresla hokejku a praskla. A ešte chodím hrávat za prešovské dievčatá a tam som mala tiež kooooopu šancí na dala som iba asistenciu a zase sama pred bránou a na konci už len tak sme išli nájazdy samostatné a ked som ani tam nedala gol tak už naozaj som SMOLIARKA!!!

 Blog
Komentuj
 fotka
insanebutalive  27. 2. 2010 23:00
nič si z toho nerob...cítim v kostiach,že o dalšie 4 roky vyprášiš Kanadu
 fotka
athelasil  28. 2. 2010 02:24
neboj...nemysli na to, ze ti to nejde, mysli pozitivne - "nabuduce dam gol". drzim palceky
 fotka
atep  15. 3. 2010 19:46
JUCHUUUUU UŽ SOM PREKONALA SMOLU A DALA GÓOOOL!!!
 fotka
zizisko  10. 5. 2010 19:35
ja mám radšej florbal
 fotka
atep  25. 12. 2014 23:50
@insanebutalive po dlhom čase som na birzdi a pozerám si staré fotky moje blogy a komentáre k nim nuž 4 roky už prešli a už ani hokej nehrám, takže vtedy si musela v kostiach niečo iné cítiť
Napíš svoj komentár