Trošku blbá téma, neviem kto bude so mnou súhlasit, ale pradsa napíšem ten blog.
Má to na svedomí zlá partia alebo aj rodina? Ale predsa je ten začiatok v rodine, na nejakej oslave alebo návšeteve. Boli sme na jednej oslave tam ma núkali silou mocou pit aj mi ešte zmiešali víno s minerálkou len kus som si odpila ale horke jak neviem čo to bolo a všeliaký iní alkohol mi núkali na tej oslave. Dalej som teraz ped mesiecom bola na prázdninách u tety a že pôjdem pozret starkiho. Bola som. Ujovi kázal kúpit rum a pivo. Prišiel naliali si a starky sa ma píta ,,nechceš pivo?" A o malú chvýlku nato ,,ani za štamperlík si nedáš?" Ja že nie! A včera prišla k nám návšetva 10 mladích okolo 20 rokov (východniari) až už ma núkajú. Ja vravím ne šak mám len 13 a ona šak najvyšší čas začat...Ešte aj môj brat ma núka...Občas aj oco pri nejakej príležitosti...Ale zatial chvala Bohu odolávam a ani mi to nechýba ku štastiu pit ani fajčit ani drogovat. Ale ja asi pravda (taká skupina na facebooku) čo u vychodniarov prípitok, na západe nehorázna opica. Myslím aj pár krát som vydela že je to pravda...Neviem kto vlastne vymyslel alkohol ale ja s tým nesúhlasím (zatial ale dúfam že mi to dlho vydrží)...

 Blog
Komentuj
 fotka
mizoyka  15. 8. 2010 13:21
Nechápem ako súvisí téma alkohol u detí a východniari, ktorých si spomenula 2x. Téma alkohol a mládež sa skloňuje úplne všade. A k téme..



Myslím si, že veľkou časťou k tomu, aby mládež pila prispieva práve zlá partia alebo len pocit dôležitosti v puberte. Myslím, že ak ti rodina ponúkne pivo alebo víno, nie je na tom nič zlé. No vzhľadom k tomu, že máš 13, by ti alkohol ponúkať naozaj nemali. A viac- menej si aj v celku odpovedáš na otázku v tomto blogu. Aj keď ti alkohol ponúkli, odmietla si. Takže ďalej to závisí od samostatného jedinca.
 fotka
d170  15. 8. 2010 14:57
Bohužial, teraz je dosť trend byť naliatý minimálne cez víkend v liehu, lebo sa potrebujú zabaviť. A je dosť smutné, že veľa ľudí sa nevie zabaviť bez alkoholu.

A k tomu východu, nepije sa iba na východe, ale bohužial všade na Slovensku.
 fotka
midnight  15. 8. 2010 16:03
ja si myslím že máš pravdu, dokonca viac než si myslíš. "partie" sú len dôsledkom toho o čom píšeš. a aj to s tými východniarmi je pravda , ale so zvyškom textu to príliš nesúvisí, je to tam navyše.
 fotka
kaylee  15. 8. 2010 16:20
hanbi sa v 13 som sa ja prvykrat opila a mam spokojny zivot nic mi nechyba

co mate vkuse proti tomu chlastu preboha??!!
 fotka
perkele  15. 8. 2010 16:26
Ach... moralisti

Ak ťa to povzbudí, v 13-tich som mala rovnaký názor (@kaylee pamätáš? Povedala by si, že zo mňa skončí TOTO?
 fotka
kaylee  15. 8. 2010 16:27
@perkele nepamatam v 13 som ta nepoznala ale mala si ho v 15 a chvilu aj v 16 to si pamatam uplne som z toho zasla
 fotka
perkele  15. 8. 2010 16:30
@kaylee A teraz by si asi ťažko uverila, že?
 fotka
kaylee  15. 8. 2010 16:31
@perkele no ehm maj v blave potom tyzden u teba bobo pivo v irishi moj byt....NIE /a to ratam len od maja/
 fotka
majuri  15. 8. 2010 18:43
mas pravdu, vychodnari maju insiu naturu a @midnight vie ze zapadnar za nimi nestiha



kazdopadne, beres to prilis vazne, nukaju ta? ta ta nukaju, oni to mozno beru tak ze ta beru uz za velku ked ti ten stamperlik ponuknu, a sak ked neces ta si nezoberes a nepotrebujes o tom debaklit

podla mna ty sama nevies co chces v tomto ohlade a za tymto blogom sa v podstate skryva otazka ci mas alebo nie



aa este nieco "HMI-FOREVER IN MY HEARD"- HIM-FOREVER IN MY HEART, si to oprav prosim ta
10 
 fotka
anzu  15. 8. 2010 21:41
mne sa páči, že niekto si v trinástich vie povedať "však mám len trinásť" a nie "už som strašne veľký a zodpovedný", keď je to často hovno pravda.
11 
 fotka
paaloo  16. 8. 2010 00:07
nepi, nefajci, nedroguj, nefetuj.. drz sa toho a budes sa mat fajn.. na ostatok kasli.. to ze to robia vsetci, neznamena ze to musis aj ty silou mocou...

ono je trend "pit/pripit si" ked raz v buducnosti bude trend napr "fetnut si" tak ratam s tym, ze 99 percent ludi to bude nadsene robit..

je to kazdeho osobna vec co robi, a ako skonci...



peace!
Napíš svoj komentár