... by som ta chitil a pomalim pohybom by som sa priblizoval k tvojej tvary... ... ticho... ... jemne chvenie obydvoch osob... ... cakala by si bozk no ja by som pomaly smeroval k tvojmu krku... ... zacal by som ho bozkavat... . . o cnymi zubmy by som ti nadkusil krk... ... s cerstvej rany by som si vychutnaval kovovu chut ludskeho tela... ... oprel by som ta o polorozbity kriz a pomaly smeroval k tvojim peram a dal ti ten najvasnivejsi bozk aky som kedy komu dal... ... ty by si sa chvela no nebol by to strach... ... pritisol by som ta jemne k sebe... ... jemne a predsa tak pevne... ... vasnivo a s citom by som ti hryzol do krku akoby som sa chcel scelej chute zahriznut a vysat s teba vsetku krv... ... tak velmi by som to chcel spravit no bal by som sa ti ublizit... ... citil by som tvoj tep... . . ako ti srdce chaoticky a nepravidelne bije... ... bal by som sa ze co bude dalej tak by som sa odsunul no ty by si ma pritisla spet... ... cas by sa pre nas zastavil... ... a... ... ja by som tu chvilu chcel ponechat navzdy... ... citila by si ako ta milujem... ... a pomaly v bolestiach otvorim oci a zistim ze je to len pocit ktory nikdy nezazijem. . a citim ako moje telo pomaly opusta aj ta posledna nadej... husia koza na mojom tele mi pripomenie ze koniec sa blizi a ja nebudem moct to zmenit. . oddam sa do ruk tej najspravodlivejsej... mojej jedinej... ciernej... ktora mi da posledny chladny bozk na moje polomrtve pery... ... a ja pomaly ale stastne odidem do ciernych zahrad nekonciaceho zarmutku a zufalstva. . no bez pochybnosti... saaaam...

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
sonya-thilie  11. 3. 2007 19:11
fuuuuuu....tak krasne tajomne
 fotka
basawell  11. 3. 2007 19:56
Máš depku? Umrel ti pes? Nechce sa ti ísť spať? Otec sa opäť ožral a teraz sa s mamou v kuchyni hádajú? Niekto ti zjedol posledný kúsok koláča? Stratil si sklenenú guličku, ktorú máš od detstva?

(Prepáč, že si tu len tak vtipkujem, lebo toto vyzerá priam vážne! Len dve otázky: Čo sa stalo? a Prečo chceš umrieť?)
 fotka
ixka  11. 3. 2007 20:12
toto sa mi naozaj paci......
 fotka
ravenofdead  18. 3. 2007 23:40
tak toto by som brala... s mojou predstavivostou som to krasne rozvila... a rada, nikdy nebudes sam, skus si natolko roztriestit osobnost, ze vas vzdy bude viac...mna je strasne vela a co sa tyka samoty, nejak som prestala verit na spriazene duse a tej normalnej spolocnosti sa vyhybam a hryziem ju(( ale hryziem o dost surovejsie a inak ako v tejto dokonalej vecicke)
 fotka
black_soul  30. 4. 2007 20:58
...zeriem to..je to krasne..vampirske..dokonale..gramaticke chyby mi snad prvy krat v zivote nevadia je to uplne fajn ze on ju lubi ale zomrie ked jej nevycicia krv..ze brutaaal..=ˇ)
 fotka
antarktis  15. 8. 2009 12:20
@Black_soul ...on nezomrie ze jej nevycicia krv... to je omna... ...niesom upir ale trocha zvrateny romantik a opisujem svoju smrt kde zazijem predsmrtne delirium... ...snad to raz zazijem aj v skutocnosti... ...je to venovane @xixa
Napíš svoj komentár