nadpis vyplyva z mojej dobrej nalady ano mam dobru naladu. ani neviem preco. asi preto ze je vecer a ako obvykle sedim doma na rici(v lepsom pripade za compom , a nikam som nesel. nepytajte sa ze preco, ja som nahodou velmi spolocensky clovek. o tom mozno inokedy ze preco nechodim von tak casto ako by som cel.

ale teraz spet k podstate veci. zachvilku mi pojde vec v telke na keru som sa tesil. zase ani neviem preco. ako ani neviem to ze preco mam teraz dobru naladu. mozno preto ze mam vela ludi online na icq. Pockaj kuknem ci neni kamoska ... a neni. sme si mohli warsheep zahrat... ale neva. kuuurna a casopis som si cel precitat. teda jeden clanok v nom, este v starsom cisle. mnoo... ale tak zachvilku uz pojdu tie crepiny(a potom aj crepiny z hviezdickou a ten clanok porovnavajuci 14 hot hatchov si cem vychutnat. sice som ho uz raz cital, a pametam si aj kere auta obsadili prve tri miesta, cel somsi este ozrejmit niektore skutocnosit.

mno este k tomu ze som ja krasny chlapec no to naozaj som ne ze by som bol nejaky namysleny alebo narcis( takeho jedneho mame v skole onom mozno inokedy) ale sak treba mat sebavedomie. lepsie ako keby som sa podcenoval, alebo mal nejake komplexy. sice ja ich aj obcas mam, ale teraz mam dobru naladu, a to znamena ze som ten najdokonalejsi najkrasnejsi a najlepsi(sak ja pomaham starym babkam a mladym mamickam pomaham s kocikmi!) na svete.
takze tak... ide o to ... jaj este toto som cel. ale uz rychlo lebo mi zacne telka:

ze nemam rad ludi co sa podcenuju myslia si aky su skaredy a tak... najme baby. sak ako ked si bude hovorit ze jaka je skareda a tak, tak si o nej naozaj zacnu mysliet ze je skareda a tak. ale toto bolo tusimze rozoberane v nejakom fore tak to tu uz nebudem rozoberat.

Proste len tolko ze sa treba mat rad(s mierou) a simat si svoje kladne stranky a byt sebavedomy to mala byt nieco ako pointa

 Blog
Komentuj
 fotka
markonix  30. 4. 2007 22:12
uhaaaa koľko pozitívnej energie





Warsheep je riadna pecka
 fotka
aio  30. 4. 2007 22:17
sak jo dobra nalada ne?? a to jo warsheep je poradne
 fotka
krasnabestia  30. 4. 2007 22:52
ty chodis na bilingvalne gymko??
 fotka
aio  30. 4. 2007 22:53
mnoo hej chodim... na to si jako dosla??
 fotka
jesse  19. 7. 2007 18:14
tot som potrebovala počuť.Alebo skor prečítať
Napíš svoj komentár