Rad by som sa dozvedel od koho dostavaju media informacie na vysielanie...
Asi kazdy z nas pozname pribeh o 11. septembri kedy do dvojiciek narazilo lietadlo. Co asi kazdy z nas nespochybni je ze tam zomrelo vela ludi. Co nikto netusi je: kto za to moze? Stara verzia je ze Usa ma bin ladin sa chcel pomstit. bla bla bla. Blbost. Nova verzia je CIA, FBI chce sirit strach a presadit biometricke udaje v pasoch. Preto nechala vybuchnut dvojicky. Lietadlo bol len krici manever v skutocnosti boli v budove vybusniny. To je priklad cislo 1. Teraz priklad cislo 2:
Izrael
Velmi zaujimava krajina, pokial v nej neziju zidia neznamena nic ale pokial tam mame zidov krajina uz ma smrnc.Perfektna je ich 7 dnova vojna kedy s 7 stihackami znicil polovicu vojska Egypta, a okolitych susedov. Je to ako dalsi pribeh z biblie. Tento krat ho ale nemozeme pokladat za minulost, lebo sa stal nedavno. Okolo 1950. No ale nie o tom som chcel. Vsetci vieme o nepokoj medzi Palestinov a Izraelom. Ale kto je ten vynnik? Kto to vzdy vyprovokuje. Teraz moja verzia: Preco by Palestina zacinala ked je v mensine, je to logicke preto si myslim ze ludia zomieraju hlavne kvoli Izraelskym uzemiachtivim ludom. A co pocujem v mediach? Palestinska lavicova strana vypustila rakety na Izrael.
Takze popravde na co nam sluzia media? Od kial sa mame dozvediet pravdu? No v prvom rade musime mat stastie, najst tych spravnych ludi, alebo dozvediet sa spravy co nas znepokoja aby sme sa na tych 5minut vytrhli kazdy zo svojej imaginarnej reality a snazili sa dozvediet co to z toho uzasneho internetu. Nechcem tymito clankami nieco nieco navodzovat, iba sa chcem zabavit na tych reakciach co tu budu popisane. Presne tak. S pozdravom Ahojodpismi

 Záchod
Komentuj
Napíš svoj komentár