Ďaľší deň, ktorý opäť prežila v Michalovom náručí. Milovali sa asi stokrát. Aspoň jej sa tak zdalo.
Po tom vášnivom opojení vstala, aby si vychutnala svoju milovanú dávku nikotínu. Ladné krivky jej tela zakrývalo len Michalovo vyťahané tričko. V plastovej stoličke na balkóne sa jej sedelo dosť nepohodlne. Pomaly si nechala dym vstupovať do pľúc, aby ho hneď na to nedočkavo vydýchla do letného vzduchu prerývaného osviežujúcim vánkom.
Chcela, aby ta chvíľa trvala navždy. Chcela zomrieť v tomto psychickom a citovom rozpoložení. Bola by to krásna smrť. Smrť? Aké zvláštne slovo. Myšlienky sa razom od toho slova odrazili úplne iným smerom. Ten však čosi prerušilo.
-Zlato, čo si tam tak dlho?- ozval sa Michal.
-Fajčím-
-Áno? A čo fajčíš?- spýtal sa pobavene Michal.
Iva sa uškrnula. Ten úškrn prezrádzal, že presne vie k čomu sa chcel Michal dopracovať. Zahasila cigaretu a vstala.
Na toto Michal čakal. Nepredpokladal však, že to pochopí tak rýchlo. Bola taká ineteligentná, alebo ho mala tak dobre prečítaného? Štvalo ho, že len sa naňho pozrela a už vedela, čo chce. Pripadal si ako malé decko, ktorému matka pre jeho smutné očká kúpi jeho obľúbené lízatko.
Pôvodne sa chcel s ňou chvíľu hrať, chviľu sa s ňou vzájomne doťahovať a potom by spoločne povolili a ona by urobila to, na čo sa najviac tešil. Ženy majú predsa rady predohru, alebo sa len tak tvária aby pred mužmi nevyzerali ako nadržané nymfomanky? Myšlienky sa mu pomaly vytrácali z hlavy počas toho, ako ho Iva bozkávala na krk. Postupne prešla bozkami po hrudi a jemne uhryzla Michalovu stvrdnutú bardavku. Pokračovala bozkami nižšie po pupku a ešet nižšie...
Michal pozrel dolu. Nikdy predtým to neurobil. Iva mu pohľad opätovala. Vždy sa mu pozerá keď to robí? Alebo tušila, že on sa pozrie a pozrela sa tiež? Keď sa vraj niekto bozkáva s otvorenými očami, tak toho druhého nemiluje. Platí to aj pri fajke? A nie je to jedno, keď máte ženu, ktorá to robí tak dobre? A iva to predsa robí najlepšie na svete. Úvahy sa mu postupne rozplynuli a vnímal už len príjemné a vlhké dotyky Ivinho jazyka.
Dávala do toho všetko. Orál mu robila s obrovskou chuťou pod vplyvom neskutočného vzrušenia. Užívala si to rovnako akoby to robil niekto jej.
Vedela, že nie je schopný ničoho, len vnímať jej snahu o jeho uspokojenie. Vždy sa rada díval an jeho tvár, aby videla ako si to užíva, aby videla aký je bezmocný voči tomu čo mu robí.
Milovala ten pocit, keď sa urobil a jeho telo sa nachvíľu zachvelo v jemnom kŕči . A keď sa mu potom pozrela do tváre a jemu sa ne nej objavil ten zvláštny výraz dôvery, oddanosti a zraniteľnosti v jednom, vtedy si vždy uvedomila, ako veľmi ho miluje.
Na balkóne už sedeli obaja. Michal pil svoju pobednajšiu kávu, Iva fajčila ďaľšiu cigaretu a sem-tam uprela na Michla svoj láskyplný pohľad. On na ňu hľadel naopak stále. Nechával na nej svoje gaštanovohnedé oči. Boli plné túžby, dôvery a oddanosti. Keď sa ich pohľady stretli, cítil, že sa ponorí do jej prenikavých zelených očí, že sa v nich utopí a bude klesať až na dno. Zrazu ho prepadli výčitky. To všetko čo mal, by sa razom mohlo stať minulosťou. Musí s tým von. Svedomie ho hrýzlo čoraz viac.
-Zlatko?- začal nevinne.
-Áno?- spýtala sa Iva, ktorú Michal zjavne vytrhol z jej vlastných myšlienkových pochodov.
-Budem musieť na nejaký čas odísť.-

 Blog
Komentuj
 fotka
neway  15. 11. 2008 20:25
neskutočný dojem z celej časti pokazilo len to odÝsť na konci :/ rýchlo to oprav, inak skvelé ako vždy
 fotka
dadenka  15. 11. 2008 20:40
hh skvele sak ako inac tesim sa na dalsie pokracovanie : heh toto malo aj eroticky podton super
 fotka
tinka246  15. 11. 2008 23:18
jej super tesim dalej
 fotka
aio  16. 11. 2008 12:16
jejda tak ale ze vraj je to hotove si pisal, tak sem daj aj tie dalsie casti...
 fotka
marttina  25. 1. 2009 15:44
***** nechce mi zobrat hlasovanie
Napíš svoj komentár