Bol to deň ako každý iný.Znudene som pozerala televíziu a brala som jednu vreckovku za druhou.Choroba na mňa doliehala.A vtedy som to začula.Znelo to ako výstrel.Nevenovala som tomu príliš veľkú pozornosť,lebo som si myslela,že zase nejaký polospitý vodič nabúral do stojaceho auta.Moju pozornosť zaujal až strašný krik.
Nazrela som z okna.Zo začiatku som nezbadala nič podozrivé.Pozrela som sa doprava a zazrela som čo spôsobilo ten krik.Naskytol sa mi pohľad ako ešte nikdy.Stálo tam červene auto.K nemu boli čelne odstavené dve ďalšie.Vedľa červeného auta stála biela dodávka,z ktorej vystupovali kukláči.Jeden z podozrivých stál obklopený policajtmi,ktorí sa ho snažili spútať.Druhý ležal na zemi.Pravdepodobne nespolupracoval.O malú chvíľu stáli opretí o kapotu vlastného auta.Takú hodinku a pol sa z nich snažili niečo dostať.Bolo to bezúspešné.Medzi tým prišli aj štátny policajti.
Začalo sa stmievať.Keď si policajti uvedomili,že z nich nič nedostanú,išli po policajného psa.Bol to nádherný,celý čierny,obrovský Belgický ovčiak.Tento prípad začal zaujímať aj novinárov.Všetko zaznamenávali z bezpečnej vzdialenosti.Policajti pustili psa do auta.Ničo mu nesedelo na prednej časti auta.Medzi tým jedného z páchateľov odviezli na políciu.bol to ten,ktorý robil už na začiatku problémy.
Po pol hodine začali policajti z auta vyťahovať sáčky.Nie som si istá,čo obsahovali,ale každopádne policajti našli čo chceli.So spokojným výrazom v tvári odpratávali sáčky z kapoty auta.Páchateľa odviedli do väčšej,bielej dodávky a odviezli ho preč.
So sklamaním som zistila,že sa streda plná akcie a napätia konči.Ak sa chcete dozvedieť viac o tomto incidente v Handlovej stačí si pozrieť televízne noviny dnes večer na JOJ-ke.

 Blog
Komentuj
 fotka
adus263  11. 2. 2010 13:51
boha mata sak ta vasa Mostna hotove GETO ...
 fotka
12mata121  11. 2. 2010 14:05
a ty ves co je geto??? DDD
 fotka
adus263  11. 2. 2010 14:10
no niekde som to citala .... teda lepsie povedane pocula nejaka uzavreta spolocnost ci co .... nieco take .... sak to len na mostnej sa mozu pasovat dorgy ... sak Matiasováá ....
 fotka
adus263  11. 2. 2010 14:15
ou geto rendeske geto dueto nesmrdim jak leto toto ...
 fotka
adus263  11. 2. 2010 14:31
mata is to sem a nie ces postu ...
 fotka
gabyy  17. 2. 2010 16:40
my s didou sme prechádzali okolo... a ten kukláč nám že dievšatká ale mohli by ste ísť okolo
Napíš svoj komentár