no tak toto som pisala vcera v noci,ak sa vam to nechce citat tak nemusite,ale budem rada ak mi niekto hodi nejaky komen.

Tma.Vsade okolo mne je tma a ticho.Len tikot hodin a vzdialeny brechot psov prerusuju ticho tejto noci.Nemozem zaspat.Stale myslim nato co sa stalo predosle dni.Moje myslienky a udalosti predchadzajucich dni sa mi pomaly ukladaju v hlave,no jastale nechapem preco.Preco???Pytam sa sama seba a cakam odpoved,ale odpoved neprichadza,pravdepodobne sa rozplynula kdesi v tme.Odpoved by si mi mohol daj aj ty,lenze prave ty si dovodom mojej otazky.Ano,tyka sa teba.
Vazne nechapem ako som mohla byt taka nevsimava a slepa.Tvoja falosna laska ma oslepila,pre tvoju falosnu lasku som nevidela svet taky,akym bol v skutocnosti,nasadil si mi okuliare s ruzovymi sklickami,preto som nic nevidela.Ublyzil si mia bola to len tvoja vina,ale vlastne to nebola celkom tvoja vina,lebo to si nebol ty.To nebolo tvoje prave ja.Poznala som ta uplne ineho.Bol si taky akeho som si ta vysnivala,bol si presne podla mojich predstav.nas vztah bol perfektny,nikdy sme sa nehadali,medzi nami nikdy neboli ziadne nedorozumenia.Bol si proste chalanom mojich snov-pekny,mily,uprimny,citlivy aq nezny.Takeho som ta poznala.
No naozaj si bol uplne iny.Navonoksi bol sice rovnaky-pekny a upraveny,ale vo vnutri som uvidela niekoho uplne ineho.Uz som tamnevidela toho citliveho chalana,ale frajera,ktoremu ide len o jedno.A to som tija nemohla dat.Niezeby som nemohla,proste som sa necitila nato pripravena,a asi sa tak skoro pripravena ani citit nebudem.Chcela som ti to dat,ale nie teraz,niekedy neskor,ked by som ti to bola pripravena a odhodlana dat.No ty si nachcel uz dlhsie cakat,proste ta to uz nebavilo.
Nasiel si si inu,ktora ti toochotne dala,ale to som sa dozvedela az neskor od mojich pritelov,ktory uz nevladali pozerat sa na to ako ma klames.Povedali mi zdrvujucu pravdu.Nemohla som uverit ako si ma mohol takto sklamat.Ta pravda ma velmi bolala.Ved tvoje bozky boli take sladke a vyzerali uprimne.Ale tebe to nestacilo,ty si chcel viac.Ta druha ti to ochotne ponukla a tysi nevahal a ponuku si prijal.Toby som este pochopila keby si ma kvoli nej nechalo,lenze ty si nedokazal urobit ani to.Chodil si zaroven s nou aj so mnou.Keby si mal aspon tolko odvahy aby si sa mi stym priznal a rozisiel sa so mnou.
Az moji priatelia mi otvorili oci,keby nebolo ich,dodones by si ma klamal.Som im velmi vdacna zato,ze mi povedali pravdu,aj ked mi velmi ublyzila.Neviem ci ti niekedy dokazem odpustit,aby sme mohli byt aspon pritelmi.vlastne neviem ci vobec chcem aby sme este nieked boli pritelmi.Nepotrebujem ta.Zvladnem aj zivot bez teba.Urcite mi budes chybat,ale nejako sa nad to povznesiema budem sa snazit nemysliet na teba.Uz na teba vlastne ani nechcem mysliet.Uz aninechcem kvoli tebe plakat,pretozen ty si nezasluzis moje slzy.Keby si ma mal skutocne rad,tak by si ma nikdy nerozplakal,a kvoli tomu kto ma nema rad sa mi neoplati plakat.

 Blog
Komentuj
 fotka
funthomas  27. 9. 2007 10:45
Hello. V prvom rade to sa ti naozaj stalo??? Inak zbytočne dlhé - stačilo len pár riadkov a každý by pochopil. Začala si to pekne ale potom je to o tom istom. Ale tá myšlienka s tou tmou naokolo a tmov v tvojom vnúty je veľmi pekná - skvelá symbolika.
 fotka
iwulik  29. 12. 2008 13:07
ejha pekné vyjadrenie citov....
 fotka
lukeeusk  24. 1. 2009 02:25
I ked to bolo davno musim k tomu pridat koment.

Ludi ako takych špecifikujem asi tak: vo vnutri farebny a navonok ciernobiely, alebo naopak ciernobiely-farebny.

Potom su to vynimocny: ktori maju v sebe oboje, ale takych tu je velmi malo.

cus bus
Napíš svoj komentár