Bola sobota rano.Po piatku som bola este trochu unavena,ale statocne som asi o deviatej vstala a sla sa naranajkovat.Potom som si zapla Herkulesa(ja viem stare a otrepane,ale aj tak to pozeram).Sestra mi nechcela dat dialkovy ovladac,ale vlastne naco by mi bol,aj tak neviem robit na tej novej telke(eno uz 4 dni mame novu telku)robit.

Asi o jedenastej som sa chcela ist osprchovat,a co nevidim,v nasej krasnej rohovej vani plave take divne cudo.Najprvsom si myslela ze sa mi sniva,ale ked som na tu divnu plavajucu vec pozerala dlhsie tak mi akosi doplo ze to je kapor.V tom momente som na cely dom zarevala:Mami,to preco je vo vani ziva ryba?.a mamina len vysla hore po schodoch a povedala ze moj milovany ujo nam ho doniesol(teda povedla ze marian a ne ze milovany ujo).Potom som sa na nu vykricala ze jak si to predsatvuje mat v dome zivu rybu,ze jak sa mam sprchovat a umyvat,na to mi moja draha matka povedala ze ychvilu uz bude po nom,ze po obede ho oco prioravi o jeho ubohy a nestastny zivot(ona povedala ze ho zabije a nie ze ho pripravy o jeho nenaplneny zivot)

A potom sa to stalo,zapozerala som sa na to plavajuce cudo,a pomyslela som si ze by bolo dostojne keby umrel aspon s vlastnym menom.Chvilu som rozmyslala ako sa bude volat,ale potom to prislo.Boloto ako nejake osvietenie(no tak fajn,kecam,nebolo to osvietenie,len mi to tak napadlo).Bude sa volat SEBASTIAN.Sice neviem preco prave toto meno,moznoi podla toho skladatela johanna sebatiana bacha(myslimn ze tak nejak sa volal).

sla som sa naobedovat,a potom som p=ozerala nejaky divny film,uz ani nevjem co to bolo(teda skor som jedla keksy a vymazovala fotky z mobilu).Ked vtom som pocula divne tupe udery,ktoe bolo pocut z kupelne.Okamzite mi napadlo:kupelna,Sebastian,otec,vrazda.Nemohla som to pocuvat,tak som si nasadila sestrin mp3player(ano,mala tam avril lavigne,ale mmne to bolo jedno,hlavne ze som nepocula ako hore v kupelni prebieha vrazda).Potom som sa brutalne rozplakala,ja viem ,uz mam14,uz by som ako spravna drsnacka nemala plakat,ale nemohla som inak.Mama dosla kuknut ze preco zas revem,a ked som jej povedala ze kvoli kaprovi,tak sa len cudne zatvarila a povedala ze ja fakt nie som normlana.

Mozno fakt nie som,ale je mi Sebastiana uprimne luto.Urcite ho nebudem na tie odporne komercne vianoce jest.Ved ako by som mohla zjest niekoho s kym som prezile jeden krasny den.

Nech Sebastian odpociva v pokoji.Dufam ze je kapria dusa sla do neba.

 Blog
Komentuj
 fotka
ajculienka  23. 12. 2007 20:18
hhmmm,no fakt nie si nnormalnaa,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,co si tam preboha nevbehla a neskocila pred neho,,a noc sa ti zabodol do krkaa,,,zrazu sa ti miestnost zatmavila,,a horuca krv sa ti valila dolu krkom,,,boze zas ti moje krvaki ,,ale ne je to cacanee,,,pekne si to napisala,,
 fotka
keuska  23. 12. 2007 20:28
a teraz bud prosim taka dobra a odober niektore bodky z nadpisu, kedze to deformuje birdz...
 fotka
iwqa  23. 12. 2007 20:41
lol ty si genialna
 fotka
anjelik4195  23. 12. 2007 20:52
neechapem ako niekto moze dat kapra do wane
 fotka
vasilko  23. 12. 2007 20:53
fuj, isto vam teraz smrdi vana od rybaciny
 fotka
11certik11  11. 1. 2008 18:57
cawko, zuziq...je to brutal...aj ja zakzdym revem...ale nie koli kaprom...ale koli psom, abo mackam, abo detom a tak...ved ty wes...
 fotka
zuz  4. 5. 2008 18:58
naozaj zaujimavy pribeh... az mi slzicka vyhrkla do ocka ako si genialne a alegoricky (vid slovnik cudzich slov) opisala taku picovinu ako je klasicke zabitie kapra. Nabuduce poprosim clanok o tom, ako si nasla v rohu izby pavuka a tvoj odporny surodenec mu odtrchol pravu tretiu nozku... a tym padom si trpela silnou depresiou dalsi mesiac. Prajem ti aby si na vianoce dostala dalsi novy fotak a zrkadlo, aby si si mohla nacvicit nejake zaujimave a smutne emo pozy. Momentalne letia fotky pri otvorenom smetnom kosi s prekvapenou tvarou z toho, co si tam nasla. Vela novych smutnych zazitkov praje sloboda zvierat. P.S. Sebastian je urcizte v kapriom nebi v rybniku s ostatnymi Vianocnymi kaprami.
Napíš svoj komentár