Wow! To je úžasné a najmä neuveriteľné, podávam si ruku s priekopníčkou fyziky, nositeľkou Nobelovej ceny za odhalenie vzťahu medzi entropiou a informáciou, vydavateľkou mnohých publikácii, slávna Zipporah Huxley, slečna Huxley, povedzte nám, aký to bol pocit, keď ste sa stali súčasťou zoznamu nositeľov NC?

ZH: Na základe toho, že som pokojne ďalej sedela na svojej rezervovanej stoličke, entropia sa vo mne ani náznakom neznížila.

Fantastické! Pokračujete v úspechoch nekonečných hraníc ako váš prapradedko, slávny Huxley!

ZH: To je pravda. Môj príbuzný bol priestor bez času, zatiaľ čo ja som prelomila mendelejevskú dedičnosť a som časopriestorová pena. Som rovnako hodvábny relativista, ako zrnitý kvantik.

Vzdych. V akom projekte pokračujete teraz? Upresnite!

ZH: Fandím tomu, aby sa jednotlivé fyzikálne názory konečne zjednotili do komplexnej fyziky. Sen sa možno stane skutočnosťou, ako môj starý priateľ vravel, je to ešte otázka pár dekád.

A na záver tohto vzrušujúceho interview ešte otázka čitateľa: čo je to entropia?

ZH: Entropia je ako stupňujúce sa neusporiadanie Morganových drozofíl, informácia sa stráca, ak nevynaložíme prácu ako Morgan. Stále je však šanca nájsť informáciu, ako je šanca, že naše cedečko vypustené do vesmíru raz niekto bude považovať za "ufo"

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
petika  26. 12. 2008 23:08
ty si psycho
 fotka
dreamagall  26. 12. 2008 23:13
súhlas s 1
Takže si si klofla synka známeho Aldousa Huxleyho? Inak najprv som myslela ze jeho osobne no to by si musela byť nekromantka
Inak si čítala jeho brave new world?
 fotka
wednesday  26. 12. 2008 23:29
bože, pripadám si tak blbá...
 fotka
pawlo  26. 12. 2008 23:48
Veľa slov ktorým nerozumiem Ale idem si pohľadať ich význam
 fotka
petrosant  27. 12. 2008 00:28
Škoda, že tu nie je tlieskajúci smajlík... Za tento blog by si si zaslúžila ak nie Nobelovku, tak minimálne Pulicerovu cenu.
 fotka
zipporah  10. 10. 2010 19:06
tento blog si nechám, lebo jednak pretrosantov koment si zaslúži značku "kult názor", ale aj tento blog kdeže by som po niečom takom túžila, ale ba... túžim! byť v show davida lettermana!



a zo všetkého toho zdĺhavého mazania blogov ma tento fakticky pobavil neskutočne, celé princesky takmer skončili prilepené na monitore



ešte som si pri rehote spomenula na podobné interview istého doctora z istej knihy v istých Hlbinách a to bolo jediné, čo ma v cele knižke pobavilo a predsa stálo to za to...
 fotka
antifunebracka  18. 4. 2018 16:45
Si troll?
Napíš svoj komentár