"Každý vidí ako vyzeráš, no málokto vie, aký skutočne si!"

Je to proste tak. Nemáš napísané na čele, že rád kreslíš alebo máš dobré známky v škole. Nikto nezistí z pohľadu na Teba, že Ťa baví písanie blogov, hranie na hudobnom nástroji, vytváranie rôznych vecí z rôzneho materiálu, pomáhanie v zoologickej záhrade, pozeranie telenoviel či lúštenie krížoviek. Nebudú vedieť, že si s obľubou vychutnáš špenátovú polievku alebo že si prečítaš knihu. Nezistia, že máš romantickú dušu, že rád lyžuješ alebo hráš futbal. Neuvidia, pokiaľ Ťa nebudú lepšie pozorovať, viac sa o Teba zaujímať. Stavím sa, že niektorí ľudia okolo Teba – spolužiaci, kolegovia – vôbec netušia ako tráviš Tvoj voľný čas. Je to preto, že Ťa nepoznajú. Možno Ťa to netrápi. Ale možno by si sa potešil keby sa o Teba začali zaujímať. No čo keď je chyba niekde inde? Čo keď Ty sa nezaujímaš o nich? Je zrejmé, že potom sa ani nebudú zaujímať o Teba. No tak jeden z vás musí začať. Niektoré povahy sú zase tak odlišné, že to nemá zmysel. Možno. A možno predsa len má. Čo keď máš s ním niečo spoločné aj keď si myslíš, že nie? Čo keď?

Samozrejme NIEKEDY NIEKTORÉ veci sa dajú zistiť – ako napríklad – Tvoj obľúbený očný tieň, Tvoje obľúbené ryfle, že rád športuješ..a takto by som mohla pokračovať..no niekedy zovňajšok je nezávislí od vnútrajška...

Preto spoznávaj iných a nechaj aby oni spoznávajú Teba.

P.S. Teraz nehovorím o virtuálnom živote, ale o tom reálnom.

 Blog
Komentuj
 fotka
majusssska  15. 11. 2010 20:15
a co ked mi to tak vyhovuje? ja sa prilis nezaujimam o nich a som rada, ze ani oni o mna
 fotka
zeriavka  15. 11. 2010 20:19
@majusssska "Možno Ťa to netrápi." preto som to tam napísala každý to vidí inač
 fotka
katuska8808  15. 11. 2010 20:40
zaujímavé a pre niektorých aj na zamyslenie proste moja reč ...hlavné nieje spoznávať ľudí podľa zovňajšku tam toho moc nevyzistíš treba sa snažiť spoznať aj jeho vnútro.... úžasne napísané.
 fotka
adinqa  16. 11. 2010 22:10
Pekný blog
Napíš svoj komentár