Dnešnú noc som spala celkom dobre, ale jedno viem – snívalo sa mi o ňom. Boli sme na tom mieste, kde ma zaviedol naposledy a ja som sa stále odťahovala, keď ma chcel pobozkať. Až nakoniec som sa už nedokázala ovládať a nechala som sa. A znova a znova. A bolo to pekné. No v tom najkrajšom ma zobudil budík a brat po mne hodil vankúšom, že mám ísť do školy. Tak som išla. Nič zaujímavé sa tam nedialo len zvedavá Zuza. Prišla za mnou cez veľkú prestávku a pýtala sa na to aká bola oslava mojej mami. No ja som o tom veľmi nechcela rozprávať. Nemám na ten koniec až také dobré spomienky. Rozmazala by som si špirálu. Tak mi hovorila o tom, že sa vo veľkom chystajú na stužkovú, ktorú majú niekedy v decembri a že zajtra majú asi 3 voľné hodiny tak budú nacvičovať program. Hovorila mi, že sa mám ísť potom na neho pozrieť. Dovtedy je času dosť hovorím si. Možno sa tam pôjdem pozrieť s Alexom, možno už budeme spolu..možno sa budem utápať v depresiách, že sa niečo pokazilo..

„Píp pip, píp pip“ – prišla mi smska. Alex.

Píše:

„Ahoj Viky, uz si po skole? O hodinu ta cakam pri parku tesim sa odp.“

Píšem:

„Ahojky,budem tam“

Aj ja by som mu napísala ako veľmi sa teším a neostala by som len pri tom. Ale je to také ťažké – neviem vyjadrovať svoje pocity, ja to neviem! Celú hodinu som nervózne chodila z izby do izby a rozmýšľala čo si obliecť.

„Yeeeeeyeeeah, yeah, yeah, yeah, Im feeling like a star, you cant stop my shine....“ - telefón zvoní.

„Áno?“ – zdvihnem.
„Nemohla by som si prísť o hodinu pre zošiť z geografie?“ – pýta sa spolužiačka Natália.
„Ani ja som nebola včera v škole.“ – hovorím.
„A dnes?“ – pýta sa.
„Dnes nebola učiteľka tu...“
„Aha..tak nič..inač Ty poznáš Alexa?“ – spýtala sa ma. Pri tejto otázke mi začalo búšiť srdce. Cítila som ako prehĺtam veľkú slinu. Odkiaľ to do šľaka vie..
„Poznám..prečo?“
„Ja len..je to mojej kamošky ex a ona mi hovorila, že ju nechal kvôli Tebe.“
„Čo?“
„Chodíš s ním?“
„Nie..ešte nie..teda nie..“ Bože mám chuť jej zložiť.
„No ona ho aj tak neľúbila a už má tiež iného..tak čau.“ – položila.

Tak toto bolo fakt divné. Maximálne divné. Dievča, ktoré chodí so mnou do triedy je kamoškou Alexovej ex priateľky. A že vraj už má iného. A že vraj ju nechal kvôli mne..Takže tá blondýna vie, že Alex sa so mnou stretáva. Ale odkiaľ to vie? Čo keď jej to Alex povedal aby žiarlila..? A čo také mi chcel povedať a muselo to počkať?

Ani som sa nenazdala a prešla skoro hodinka. Nachystala som sa a vykročila z domu. Dúfam, že naše stretnutie dopadne dobre...

 Blog
Komentuj
 fotka
spring  17. 11. 2010 18:54
Wow dobreé
 fotka
overexcitedgirl  17. 11. 2010 19:17
ale nás naťahuješ
 fotka
katuska8808  17. 11. 2010 19:43
noo presne a je super
 fotka
1suzzi1  18. 11. 2010 12:37
zaujímavé =D
 fotka
agresivnaveverickaxd  1. 8. 2011 23:47
inak teraz som si uvedomila. že na začiatku hovoril že monika a vtedy hovoril o lucii
Napíš svoj komentár