Poobede som sa dal trochu dokopy, kúpil kvety na hrob a prišiel na dohodnuté miesto. Chalana z webky som poznal ihneď, bol strednej postavy, pekne upravený....Podali sme si ruky a hneď navrhol, aby sme išli na cintorín...Zobral som ho do môjho auta, lebo som sa chcel vrátiť do hotela a trocha sa spamätať z udalosti a potom isť až domov....
Na miestnom cintoríne ma doviedol k hrobu, plného kvetov, nemohol som utajiť dojatie, keď som zazrel kríž a na ňom jej meno...V duchu som sa pýtal Bože prečo si to spravil, veď bola tak mladá, krásna, mala život pred sebou, vynárali sa mi v mysli spomienky zo školy, kde sme sa smiali, dávala mi opisovať.
Plakal som ako male dieťa, Jej manžel stál tíško vedľa mňa a nič nehovoril....Po dlhšej chvíli som sa ho spýtal, ako sa to všetko stalo. Začal tíško spomínať, po skončení školy Veronika u mňa nastúpila do práce ako referentka pre vnútorný obchod, bola veľmi pracovitá a po nejakom čase sme sa bližšie spoznali...a pokračoval ďalej, vieš Filip ja niesom nejaký extra milenec a nehrnul som sa s Veronikou do sexu, jej sa to páčilo, sama mi povedal, že nie ja ale ona ma zviedla....potom bola svadba a samozrejme sme plánovali dieťatko, lenže tu sa to všetko začalo, Veronika nemohla otehotneť, začali vyšetrenia, po mesiaci u Veroniky zistili rakovinu v pokročilom štádiu...Hneď som si pomyslel, veď bola zdravá, nikdy sa nesťažovala, ako je to možné?..

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár