Zdravím, vážení.
Tento blog bude skôr úvahového charakteru takže nečakajte stostranové litánie o srdcervúcich neštastiach, mŕtvych ženách, masových vrahoch či sociopatických vrahoch (ako to už mám ja v písani vo zvyku.)
Prišiel som tak domov a napadol mi blog, ktorý som skrátka nemohol odložiť.
Budem sa venovať problematike marsu a venuše - niektorí ste už iste postrehli, že pôjde o mužov a ženy a ich nezrovnalosti.
Popíšem to v jednotlivých bodoch (snáď prehľadne.)

Číslo 1: Ponožky.
Áno, je to tak. Ženy nevedia pochopiť, prečo muži odhadzujú ponožky a spodné prádlo na nepochopiteľné miesta (častokrát za práčku či za sušiak.)
Práve som to spravil a popravde to netuším ani ja. A tak som zistil, že to je jednoducho mužský inštinkt - máme to v génoch alebo čo. Odhadzujeme ponožky na nezmysluplné miesta. Jednoducho to tak je.
Číslo 2: Farby.
Ocenil by som, keby sa mi nejaká dáma v TS ozvala a popísala ich systém ofarbovania vecí. Pre mňa neexistuje broskyňová. Broskyňa je jednodcho ovocie a farba je oranžová. Toto by sa ešte síce dalo pochopiť ale keď počujem pojmy ako Manžeta či krémová biela, údivom nestíham žasnúť.
Číslo 3: Ajtak sme všetci rovnakí.
Pre mňa osobne boli nepochopiteľné iba tieto dva body. Ajtak sme vštci (čierni, bieli, muži, ženy - ľudia) ajtak rovnaké svine.
Problematike opakov dvoch vecí sa možno v blogoch ešte budem venovať. Enjoy.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
galinka  30. 4. 2008 16:19
Číslo 1: Len vieš, kto to má potom na tých nepochopiteľných miestach hľadať? (ešteže mamina si oca vychovala aby ich dával kam má )



Číslo 2: A ako inak máme podľa teba popísať tie takmer nebadateľné rozdiely v odtieňoch farieb?

Keď držím niečo čo je biele, ale zároveň je to také naozaj len jemne svetložlté, ako to popíšem? Nie je jednoduchšie povedať že to je krémovo biele? (Ale osobne väčšinou takéto názvy farieb nezvyknem používať )
 fotka
zmyja365  30. 4. 2008 16:24
pekný blog neznášam feministky ktoré tvrdia že každý chlap je debil...práve tieto mužské vlastnosti na nich milujeme...aj ked nám to možno vadí...dokážeme ich napriek tomu všetkému milovať
 fotka
rumova_vila  30. 4. 2008 16:29
hmm, zaujimava uvaha... kazdoapdne problem odhadzovania veci sa netykalen muzov (jedine, ze by mi predsalen zacal rast penis ) Proste a jednoducho. tiez hadzem veci kam sa hodi. Vacsinou je to sice k posteli, pod postel, za postel, ale zadari sa aj za pracku. ved komu by sa to odtial chcelo tahat, ked uz to tam padne, nie?



a farby, no, nie je na to system, ale je zabavne sledovat ako sa chlapi marne snazia to pochopit. jasne, biela sa da, to je #ffffff. Ale ako bz si prekodoval kremovo bielu ci limetkovo zelenu
 fotka
yolis  30. 4. 2008 16:46
Ozývam sa ti v teeske - rozoznávam iba základné farby + tyrkysovú a lososovú
 fotka
mixelle  30. 4. 2008 16:56
uaw! ja s tebou fakt nesuhlasím. pretože keby boal z každej farby len jedna (oranžová) boli by sme v piči! a kedže nie sme, našli sme pre nich pomenovania. a ked máš inštinkt zahadzovať ponožky či dokonca slipy kdekolvek tak si vybuduj aj inštinkt si ich upratať...

a rozhodne nie sme všetci rovnakí...
 fotka
aikaa  30. 4. 2008 19:49
heh zaujimavy blog...

1. vru veru neviem kto to ma po vas zbierat

2. ale ved biela a kremovo biela su uplne ine odtiene, alebo mandlovo hneda a taka obycajna hneda... ale nie no, osobne taketo miesaninove farby moc nepouzivam, len vo vynimocnych pripadoch...

no a ci sme rovnaki... kazdopadne nech sme uz aki kolvek vsetci sme ludia...
 fotka
lilu  3. 5. 2008 10:10
Číslo 1: Dobrý pokus o výhovorku

Číslo 2: Myslím, že toto ti môže byť jedno, aj tak chodíš prevažne v čienom

Číslo 3: Ako klasik povedal: ...lidi jsou RůZNÁ hovada
Napíš svoj komentár