Práve som prišla na to, že vianoce sa nezadržateľne blížia. Od 15. októbra je tu reklama na neobmedzený T-Com/T-Mobile internet s vetou "Ale u nás má dobytok rohy čečinou vyzdobené", ktorá mi chodí po rozume furt. A keď hovorím furt, myslím to ako keby mi v hlave išlo CDčko iba s touto vetou stále dookola a dookola a dookola... A pri tom obrázok morčaťa, starého bielovlasého dedka s fúzami rovnakej farby, malého dievčaťa a vianočného stromčka s prskavkami.

Druhá vec, prečo pre mňa vianoce už prišli, je film Santa Claus 3 ktorý pozerám pri písaní tohto blogu aj keby som si mala zarábať na vianočné darčeky, pretože momentálne mám na to asi stovku na hlavu. Nič moc, čo? Ale ja som si dopriala dosť darčekov - napríklad skvelé HS tričko aleboo dve CSI knihy(áno, síce som VIDELA všetky diely, ale tie knihy sú o dašom úplne INOM).

Myslím, že keď už sú tu tie Vianoce, mohla by som KONEČNE prestať myslieť len na seba a začať myslieť na druhých. Hlavne preto, pretože do konca roka budem musieť dobrovolne 50 hodín niekomu pomáhať. Len a len dúfam, že ma nepridelia k deťom - to buď spácham samovraždy tým, že si prepichnem srdce štetcom alebo zabijem všetky deti tým, že prepichnem srdcia tým všetkým krpcom na okolo.

 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
d170  20. 10. 2008 17:29
Veru, tiež si neviem predstaviť, že by som mala robiť v škôlke alebo niekde s malými deťmi.

Bud by som sa zbláznila ja alebo by som im niečo urobila

To chce pevné nervy a tie ja nemám
Napíš svoj komentár