Nedávno som mala strašné depky ...
Myslím že už každý zažil nejakú zradu a pod.
A myslím že každý má ludí ktorím najviac verí .
A tiež najlepších priateľov a neprietelov .
Tak si to dajme dokopy ...
Zradila ma najlepšia priatelka , ktorá mi po hádke robila naproti , zjavne chcela aby som ostala sama , bez priatelov , bez podpory , bez všetkého . Vzala mi to najdôležitejšie čo som v živote mala . Dve osoby ktoré som poznala od škôlky .
Pravdaže tá dotyčná osoba sa každému posťažovala že som jej pokazila život , jasné prečo nie ?
Začala som o tom rozmýšlať a stále ma viac bolelo srdce ak som na to myslela .
Má pravdu , pokazila som jej život .
Tak jej nechám tie dve veci čo vždicky chcela mať iba pre seba ... Dve osoby ktoré premňa vždy znamenali najviac . Nech si ich vezme a nech je šťastná že už konečne má čo chcela . Snažila som sa to celé predýchať z myšlienkami v hlave ktoré mi búrili . Každý vedel že samotu neznášam . Proste že bez priatelov po boku nedokážem žiť . A tu nastal ten problém . Tretí deň bez nich nastali problémi . Záchvaty . Depky .
Nikdo si nevedel predstaviť ako mi vtedy bolo .
Niekto si to vysvetlil tým že mám proste krámi a mám zlú náladu .
Druhí zas že potrebujem prestávku .
Ale hlavné je že osoby , ktoré mi tak neskutočne chýbali , ktoré sa mi stále prechádzali mysľou , si mysleli že som ich odhodila ako handri .
Karina vedela prečo som ich nechala ! ABy ich mala pre seba ... Tak prečo im to nepovedala ? ... Jasné ... Chcela aby som ZNOVA mala zle .
Záchvaty sa zhoršovali po nociach som nespala .
Bol to najhorší týždeň môjho života .
Uspela som ktomu záveru , že to takto nejde d´alej , som nenormálne citlivý človek a potrebujem tie osoby mať pri sebe ...
Ale ako to dosiahnúť ak si myslia že som ich odhodila ? Je to nemožné , to som si myslela vtedy . Podarilo sa mi to . Ale iba z časti . Mám predtuchu že Karina ich bude nahovárať proti mne . Je to isté .ALe vyliezla som ztohto celého ako nový človek .
Od základou zmenený , už nie som tak citlivá ako vtedy , viem sa ovládať a naučila som sa nikomu neveriť a nevešať sa na nikoho .
Nikomu neprajem toto obdobie , možno sa ti zdá ako to čítaš že sú horšie veci .
Máš pravdu .
Sú aj horšie veci .
Ale premňa tento týždeň bol najhorším obdobím života . Ak pomyslím na tie zachvaty , plaču , hysterické záchvaty , a hlavne na tie depky , mám chuť si ublížiť ...

 Blog
Komentuj
 fotka
bludiacisvetom  21. 7. 2010 12:40
každý z nás má za sebou nejaké to " najhoršie obdobie života".. ja tiež, a ani po dvoch rokoch sa mi na to nespomína dobre,, najradšej by som bola keby tá etapa života tam nikdy ani nebola..ale stalo sa,, a posilnilo ma to,, tak ako aj teba,,
 fotka
yoruichishihouin  24. 7. 2010 17:39
Myslím že každý ormálny človek raz nčo také zažije ... mne sa to stáva pomerne často ... ale áno stále ma to vac a viac poslňuje a núti ísť d´alej ...
Napíš svoj komentár