Pomaly sa to začína, hlása malý oznam na žltej lište. Tak pomaly že som sa ako staré božstvo, vesmírna bytosť tak vzdialená ľudskému zmýšlaniu, že jediný krátky pohľad na jej nekonečne rozmery a mimozemskú štruktúru vyvolá šialenstvo, dokázal pri všetkej mojej lenivosti zobudiť zo svojho spánku v temnej jaskyni a napísať toto tu. Prekvapko, však?

Dlho som nič nenapísal, alebo teda nič poriadne, čo by stálo za to- vyzerá že v tom budem pokračovať aj týmto… "vecom" čo teraz klepem. Ale keďže mám momnetálne dosť času a vy máte dosť trpezlivosti, prosím. Nech sa páči, užite si tento skvost.

Neviem či to bol burnout, alebo ma len opustila múza keď som prestal písať pred tými eónmi, kedy všetko bolo správne nostalcgicky ružové, tutti frutti, nie ako to čo to tu vládne teraz, tá záplava nenávisti a povýšenectva. A viem, že teraz sa presne povyšujem tiež, tým ako vám hovorím že sa povyšujem, takže chill.

Ale späť- neviem presne čo to bolo. Či už osobný život konečne nebol tak zlý ako kedysi, alebo som napísal čo som chcel, neviem.
Tipujem lenivosť, a môj zájuem rozbabrať niečo, a potom to nedokončiť (vrámci trápnej reklamy, hovorím o tej poviedke čo som začal písať a je tu zavesená- prudko rozmýšľam či sa vôbec oplatí opäť ju vzkriesiť) a začať sa babrať v niečom inom. Alebo nechuť prepisovať to zo zošita sem, to je tiež možnosť, keďže málokedy píšem hneď do blogu.

Volím lenivosť.

Rekreačne ešte sem tam niečo píšem, zväčša pre seba, ale týmto by som chcel oznámiť, že sa to tu pokúsim trocha zaktualizovať aspoň pre tých pár ľudí, ktorý majú chuť sem tam odo mňa počuť a čítať aj niečo iné ako gifko Nathana Filliona (ktoré je na tomto portáli naozaj nutná zbraň).

Toľko na záver tohoto tu. Berte to ako malé intro, že možno Bidrz nie je jediné čo pomaly začína. Niekedy sú to lenivci, ako moja maličkosť
Alebo neberte.

Je to na vás.

Ygor out.

 Blog
Komentuj
 fotka
marttina  20. 1. 2013 00:22
jeden by neveril!
 fotka
galinka  21. 1. 2013 00:32
Lemra!
 fotka
grietusha  21. 1. 2013 15:09
čauky mňauky, poď na pivo
Napíš svoj komentár