zda si mi akoby mal moj chalan radsej svojich kamaratov ako mna...co mam preto robit? vzdy mi je s nim dobre, je pozorny...myslite ze to moze byt aj tym, ze ked je somnou nekuri travu, a ked je s nimi tak si ju da??? pretoze pokial sme spolu nechodili tak kuril travu temer kazdy den...a teraz tvrdi ze si ju da len raz za cas...preto ide s chalanmi radsej von aby si ju dal? prosim poradte ci mu ju mam teda radsej povolit aj pri mne??

 Blog
Komentuj
 fotka
bibo  5. 1. 2007 16:20
to zavisi cisto od teba aky mas ty postoj k trave...
 fotka
julia  5. 1. 2007 16:59
myslím, že to kvôli tráve určite nebude...

chalani majú radi proste aj svojich kamarátov aj svoje baby, ale každé trochu ináč... a čo sa týka trávy, tak to sa musíš rozhodnúť ty sama... či chceš aby pri tebe bol v trochu iných dimenziách s vnímal ťa len tak na 0,001%, alebo chceš aby bol pri tebe celým svojím ,,chlapským,, duchom...
 fotka
janulka3112  5. 1. 2007 18:06
Ja si myslim, ze ak chces aby ta respektoval, musis si zacat sama stat za svojim. Pokial tak nebudes robit, on ta da to kategorie "povolna" a bude ta on riadit. A to by si nemala dovolit. Trava ako taka je o nicom. Hovori sa ze je neskodna, hm, nie je. Sposobuje neplodnost a demenciu u buducich potomkov. Preto uz pri vybere si mala byt opatrna. Ak ho lubis a on lubi teba, pochopi ta.

co sa tyka toho ci je radsej s nimi...spytaj sa ho. Porozpravajte sa o tom. Ste urcite spolu dlhsie, tak myslim, ze by nemal byt medzi vami problem v komunikacii...

drzim palceky a bud hlavne silna a netrap sa:o)
 fotka
unfor  5. 1. 2007 18:20
A ako si prisla na to ze ma radsej ich ako teba? A myslis, ze ked ho nechas zhulit sa pri tebe, bude ta mat radsej?

Ver mi, keby chcel hulit kazdy den, tak mu nezakazes, oni su moc sikovni, oni to vedia..

Tak sa nestresuj a bud stastna a ked uz je teda s tebou, nekazte si to riesenim
 fotka
krasnabestia  5. 1. 2007 18:40
mas 17, si pekna a asi mas aj daco v hlave ked sa nad tym zamyslas a "nekuris" tu travu s nim-----ja ti radim::::nechaj ho kym ti nespravy retardovane decko,alebo kym mu nebude trava slaba a nezacne s dacim tvrdsim..
 fotka
markonix  5. 1. 2007 19:42
daj mu kopačky, po roku z neho bude zdegerobaný magor niet o čom hovoriť to dobre poznám (nie z vlastnej skúsenosti samozrejme)
 fotka
tony19  5. 1. 2007 20:57
To iste ako Markonix. Kopačky. sme chalani, pozname to
 fotka
jeseter  5. 1. 2007 22:53
jj a keby to nahodou aj nebolo kvoli tje trave tka mu ich daj aj tak....lebo taky vztah je na prd
Napíš svoj komentár