Taakže... Prečo ste všetci takí smutní?? Ako čítam tie blogy, že každému niekto chýba a podobné rečičky.. Teda, ja viem, že mne sa hovorí ľahko! Ale aj ja som si to už prežila. Nakoniec tejto dlhej, kľukatej cesty by ste mali nájsť veľké, žiarovkami osvetlené dvere z názvom "EXIT" a pod ním slová "Stalo sa, čo sa malo, a to neovplývníš. Veríme, že jeden deň si aj tak povieš, že život bol nádherný."

Raz si, ani neviete ako, nasadíte ružové okuliare a uvidíte všetkých tých ľudí, ktorí Vám neublížili, ktorí Vás milujú a vždy stoja pri Vás... A ak si zasa len naivne a negatívne odpoviete, že nikto Vás nemá rád, tak verte, že ja áno!

Možno sa práve pýtate..."Ale kedy?"... No, to už musíte poznať sami. Raz sa prebudíte a mali by ste cítiť, že konečne máte silu sa s tým všetkým vyrovnať...

Nakoniec to funguje celkom rozumne, no nie?

Predsa len, ten, kto Vás miluje by sa mal 100% vrátiť naspäť... A ak nie, nemáte čo riešiť, je to jeho problém, že prišiel práve o Vás!!! A ak sa vráti, tak čas, ten čas, kedy je preč určite nepremárnite tým, že si budete hovoriť aké je to všetko strašné a že už nedokážete žiť! Pretože každý z nás žiť dokáže, len sa musí chcieť! Každý z nás je predsa silný, bez ohľadu na to, či ma 7, 17, alebo 70 rokov!

A predsa sa stačí rozpamätať na tie roky života, keď trvalý úsmev vládol na našich tvárach, keď nám bolo tak blažene, že od dobroty sme nevedeli, čo máme robiť. Tých chvíľ mal každý, KAŽDÝ z nás určite veľmi veľa! A i napriek tomu, že teraz na nás prší búrka smútku, raz sa na nás usmeje slniečko šťastia...

Verím, že to bude čoskoro, a každému, koho teraz trápi rozchod, alebo aj nejaký iný problém, tento článok aspoň trošililililinku pomôže!!

Don´t worry, be happy!

 Denník
Komentuj
 fotka
mayo  10. 1. 2009 18:16
Toto ma potesilo
Strasne mile.
 fotka
jogurtovakultura  10. 1. 2009 18:18
no hey milá, naivná, ale milá
 fotka
14michelle03  10. 1. 2009 18:20
mile len skoda ze to tak neni
 fotka
natalinqa  10. 1. 2009 18:28
Ja som optimista
mne stačí veselá farba a už som happy
A keď si spomeniem na mojho dedka čo sme vyvádzali keď som bola malá...joooj to je žúžo

JA SOM URČITE ŠŤASTNÁ....a nechaj tých ľudí smutných,lebo oni to musia zo seba dostať von jako ja a bude im sveta žiť
 fotka
natalinqa  10. 1. 2009 18:28
A to že si z topolčan veliké + lebo aj ja
Napíš svoj komentár