Keď v roku 2026 dopadla na území sýrii prvá jadrová bomba, poslaná americkou armádou, svet ako taký sa zmenil. Amerika útočila na sýriu, rusko zase na ameriku v snahe obrániť ISIS, no a ISIS terorizovalo naďalej európu. Teda, až do vyššie spomenutého roku... Takže veľmoci sveta po sebe začali pohadzovať atómové bomby, posielať vojská, a samozrejme si dokázať, že je väčší kazisvet než ten druhý. A európa sa iba prizerala, zatiaľ... lenže mala najväčšie dôsledky tejto vojny, tejto tretej svetovej vojny. Ááá...počkať, samozreejme nesmieme zabudnúť na Japonsko, ktoré nestálo na nikoho strane. Proste raz zaútočilo na Rusko, keď zistili, že tam dobre nepochodia, tak sa stiahli a zaútočili na inú krajinu...a tak to pokračuje doteraz. Japonsko by sa dalo prirovnať k takej muche tse-tse(veľmi dotieravá mucha). Ale späť k Európe, takže skoro všetky boje medzi USA a Ruskov Alianciou ( Ruská Aliancia;názov, ktorým sa nazývajú Rusi) sa odohrávali ( a aj odohrávajú)( a aj sa budú najbblišie odohrávať) na území strednej EU, to jest:Slovensko, Maďarsko a hlavne Francúzko a Rakúsko.Dokážete si asi predstaviť, ako asi vyzerajú tieto krajiny a to aj napriek tomu, že do vojny nevstúpili. Mestá sú zdemolované, vyššie budovy sú skosené na úroveň trojposchodových domov(Ruská Aliancia sa vyhovára na to, že aby mali lepší priestor pre svoje stíhačky, ale všetci dobre vieme, že to je kombinácia zručností Ruských pilotov s ich obľúbenou vodkou.) no a normálny ľudia si proste musia dať bacha na nevybuchnuté zablúdené bomby, nakoľko USA nemá celkom vycibrené navádzacie systémy, takže programujú bomby s odchyľkou. To značí asi toľko, že ak chcú poslať bombu do Paríža, tak zadajú do cieľovej destinácie do ich" úžasného"; GlobalPostionSystem nejaké miesto v okolí Nórskeho LILLHAMERA... A aby som sa vrátil k obyčajným ľudom, ak cez mesto prechádza nejaká armáda, proste sa zašijú do domov, počkajú kým prejde a potom zase výdu von. A najhoršie na tom sú centrálne mestá, alebo takzvané ohniská. Sú to väčšie mestá, cez ktoré sa už prehnala armáda jednej zo veľmocí. A potom sú nehasnúce ohniská, a to sú mestá, cez ktoreé pravidelne prechádzajú vojská a aj budú preechádzať. Sú to hlavné ťahy. Väčšina ohnisiek, ktoré majú financie, sa snaží čiastočne obnoviť infraštruktúru mesta. Ale nehasnúce ohniská sa na to vykašlú, pretože aj tak prejde tade vojsko a aj tak zničí mesto a aj tak je to mesto už tak zničené, že sa už ani neoplatí jeho obnova. No a Bratislava je jedným z nehasnúcych ohnisiek.

Áno, máme to tu krásne. Aj keď Slovnaft zavreli pred piatimi rokmi, po výbuchu väčšieho množstva etanolu, stále nám tu niečo dymý. Takže to tu vyzerá ako po apokalypse, ale iba z hora. Keď nazriete bližšie zistíte, že je tu kopec gangov, bitkárov a neposledná vec, sú tu pouličné závody. (aby som vás uviedol do obrazu, ak si myslíte, že sú tu autá na benzín alebo naftu, ste na omyle. Takmer všetky autá sa prekonveretovali na elektromobily, nakoľko sa zásoby DOSTUPNEJ ropy zmenšili na malililinkaté množstvo, kedže Rebeli zo Sýrie napádalí tankery a vyhadzovali ich do vzduchu jeden za druhým tak rýchlo, že ropné stanice nestíhali ťažiť ropu. Preto sa jednoducho výroba benzínu zastavila a nahradila ho elektrina. Lenže na týchto závodoch sa zúčastňujú ibaauta so spalovacím motorom. Prečo? Pretože sa pár ľudí nedalo nalákať na ponuku: dovoľte nám zmeniť vám motor a budete mať zvýšený plat. Totiž v tom roku, kedy petbiehala táto "reforma" ľudia chceli iba peniaze, viac ako inokedy. Prečo? Pretože si mysleli že si kúpia všetko čo chcú. Potom ale peniaze rapídne stratili hodnotu. No a týchto pár neoblafnutých ľudí si nechali svoje autá a teraz závodia na týchto pouličných závodoch.)A skade majú benzín? Benzínky sa síce zatvorili ale benzín v nich ostal.... A ešte stále existujú čierne ropné spoločnosti, ktoré pumpujú ropu a vyrábajú benzín pre takýchto ľudí. Ak vás ale strážnici nachytajú, že máte takéto auto okamžite vám ho zhabú. Tedasamozrejme ak vás chytia. Logicky sa teda zvýšila produkcia elektrickej energie.

Dobre, vec sa má takto. Moji rodičia zahynuli v BA keď Ruská Aliancia bombardovala celé Slovensko. Celkom ma to vzalo a odvtedy neznášam Rusov. (Ale nenechajte sa zmiesť, sú to dobrý ľudkovia, ak si nevypijú...). Pridal som sa neskor ku skupine Rebelov.Rebeli majú prístup ku veškerým informáciam, ktoré sú na internete, nakoľko internet ešte fungoval, a všeobecne, je to skupina ľudí, ktorá má kontakt s ostatnýmy rebelmi v ostatných štátoch a spolu sa dohadujú ako uškodia svojej  krajine alebo veľmociam. Naposledy sa mi podarilo zničiť tak pól tony výbušnín, zbraní,nábojov,granátov a iných vojenských harampády. A som na to patrične hrdý. Samozrejme, Rebeli sa ihneď prihlásili k tomuto útoku ale všeobecne, nepovedali moje meno. Dobre za takúto prácu zaplatia. No, a presne takáto podobná veľká akcia sa chystala čoskoro.

 Blog
Komentuj
 fotka
google123  25. 8. 2016 16:24
Snívaj ďalej...
 fotka
antifunebracka  30. 1. 2019 16:37
Krásny príbeh
Napíš svoj komentár