Teba zamknem do veže, teba lebo ty si to sposobila Emily. A seba, seba zamknem do druhej nechám sa zamurovať a budem sa sledovať ako pomaly umierame.
Lebo nič iné si nezaslúžim. Skončia sa pekné časy, skončí sa radosť príde utrpenie pretože ublížim tým ktorých nadovšetko milujem.
Hlasná hudba zaberá avšak príde chvvíla kedy aj tá skončí a už nám nebude pomoci.
Budem sledovať čajovú sviečku ako pomaly dohára a ja s ňou. Budem ich obe vidieť, budem ich počuť kričať niekde vo mne tak ako kričia teraz. Ibaže ten krik už nebude dvojaky, nebude chcieť každá niečo iné, nebudeme rozpoltená osobnosť, navždy budeme jednou, jednou jedinou.
A tak zabijem seba aj ju a ublížim sebe najviac. A možno sa mi podarí ublížiť iba sebe a im dvom nie. Pretože to ma bolí najviac.
To ma bolí najviac, že chcem čo nemôžem mať. Chcem niečo a nezaslúžim si nič.
Povedzte mi číslo.
Jedna znamená večnosť, nekonečnosť a možno aj lásku. Jedna znamená vášeň a absolútno v nekonečnosti. Jedna tiež znamená aj slzy a sklamanie. Jedna znamená bolesť ktorá pominie. Jedna znamená postavenie prekážky ktorá sa bude dať prekonať. Jedna je číslo na ktoré už čakám márne čakám jeden a pol roka a nie som k nemu nejako blízko. Jedna za to nemôže a neovlypvní som. Ale tesne pred cieľom sa ukázalo že jedna nie je dokonalé.
Prišlo dva. A dva znamená nehu. Dva znamená čistú krásnu lásku. Dva znamená objatie. Dva znamená tmu. Na konci tunela. Dva je ako prechádzka v mori, dolu po koraloch pod vodou. Ale až dva odíde, ostanem pod vodou sama, bez kyslíka, bez všetkého. A umriem.
To kričia tie dve. Ale už nebudú. Už budú kričať len jedno. Milosť. Život. Odpustenie. Prosím.
Odpusť mi jedna, neviem čo spravím ale nechcem ublížiť ani tebe ani jemu. Momentálne. Len sebe.

Sjo.

 Blog
Komentuj
 fotka
raistlin  23. 2. 2010 06:57
nikdy neostanes sama
Napíš svoj komentár