"Ty si tak super kamarát, mám ťa strašne rada."
Majú ma rady. Baby. Hej, majú, ale...asi by to nebolo ono, keby tam nebolo to skurvené "ALE". Proste som kamarátsky typ, vypočujem, poradím, poviem otvorene čo si myslím. Mohlo by to byť fajn, ale keď vám to povie pomaly každá baba vo vašom živote...

Mohli by ste si pomyslieť, že je to fajn, baby ho majú radi, môže si vyberať, lenže...omyl, vážení.
Pomaly začínam byť na vetu "si super kamarát, mám ťa strašne rada" byť poriadne alergický. Možno keby som bol výbušnejšia povaha, tak sa v niektorých momentoch dvíham a odchádzam...ako som už písal tuto v jednom blogu, dokážem však svoje emócie celkom maskovať (niekedy to nieje až tak prospešné ako by sa mohlo zdať), a potom to v mojom vnútri vrie a zožiera ma to.

Asi som sa narodil ako kamarátsky typ. Myslím si, že keď ma ľudia spoznajú, zistia, že sa so mnou dá fajne porozprávať, že keď viem, tak poradím, vždy u mňa nájdu riešenie svojho problému, a ak aj nie riešenie, tak sa aspoň vykecajú. A ja rád počúvam. A rád rozprávam. A niektorí zase radi počúvajú.
Okej, mohlo by sa zdať, že je všetko OK, len, uvedomte si prosím (a ja vážne PROSÍM! ) jednu vec.
Že ja dokážem byť aj iný ako kamarát. Nemusím byť len ten, ku ktorému prídete, keď hľadáte kamaráta. Iste, niekedy je to fajn, ale uvedomte si, že ja dokážem byť aj ten, ktorý vie lásku dať aj prijať, kto dokáže byť v živote partnerom, milencom, hocikým. Vyberte si, ktorý opis vám viac vyhovuje.

Nechcem už počúvať reči typu "kamarátstvo je dôležitejšie ako vzťah" alebo "teraz hladám skôr priateľov ako partnera", už som sa ich napočúval dosť a nebavia ma. Nudia ma, serú ma, robia ma smutným. Tak si ich prosím už odpustite.

Navyše, verím v to, že medzi chalanom a babou nikdy nemôže ísť čisto len o kamarátstvo. Vždy je to aj niečo iné. Iste, poznám aj ja dievčatá s ktorými si super rozumiem a nejde o nič viac, ale myslím si, že by stačil jeden impulz a som ochotný ísť ďalej...

Tak si to prosím vezmite k srdcu. Viem, že tie, ktorým to bolo hlavne venované si to aj tak neprečítajú, ale vlastne veď cez väčšinu z nich som sa už preniesol a sú minulosťou. No teraz je tu jedna, ktorá mi nedá spávať, a aj keď nad tým nechcem teraz rozmýšlať a chcem zostať pri tejto jednej, viem, že budú aj ďalšie.

Ďakujem

 Úvaha
Komentuj
 fotka
atarniss  23. 3. 2009 19:09
To máš pravdu, že medzi opačnými pohlaviami nemôže ísť čisto len o kamarátsvo... O kamarátstvo síce možno, ale o priateľstvo nie...

Ale menila by som to s tebou - mňa zas nikto nechce len za kamošku ...
 fotka
kuka  23. 3. 2009 19:11
Samko, aspon vies, ako som sa ja citila



Nuz, ale, drzim palce nech ti to vyjde, nech je to uz ktokolvek. Drzim palce, aby si bol stastny.
 fotka
jaro1991  23. 3. 2009 21:55
Hm... tak ked ti mozem poradit, tak musis sa snazit, aby baby v tebe videli aj viac ako "kamarata". Musis ich niecim zaujat, a verim, ze to dokazes.

Ci uz skutkami, slovami, vyzorom, aalebo hocicim. Baby casto hovoria, ze ich partner by mal byt hlavne dobry kamarat... ale nemyslim si, ze to je pravda. Potrebuju vzrusenie... proste nieco, co im ib kamarat nemoze dat.



Prajem vela stastia pri babach... a este mozno jeden typ... skor sa do teba zalubi baba, ktora ta este nepozna, lebo tie, co ta poznaju ta maju "zaskatulkovaneho" ako "iba kamarata". Vela stastia.
Napíš svoj komentár