Akýsi muž prichádza, k palácu.
Jediný vchod strážia nejakí líti Húnovia,vpúštajú iba osoby menom Patricius

Muž ponúka úplatok v podobe celoročne dodavaných vybraných kúskov kuraťa.Nič húnovia sú napriek všeobecne uznávaným poverám o ich kultúre znásilnovania a upalovania všetkého čo má známky života vegetariáni.

Muž je bezradný stojí pred bránou.
Muž tvrdí že je životne dôležité abz sa dostal dnu,pretože prináša cisárovnej jej nové spodné prádlo vystužené úlomkami hrudníkov veľrýb.
Nikto sa nestará odkial sa vzaly hlavne ,že plnia účel a cisárovná ma krivku len na tých miestach kde ich mať má.Kde má krivku veľrzba je asi jedno.

Keď stráže naďalej odmietajú,začína muž tancovať známy stepový tanec Pána Boojanglesa áno presne ten pri ktorom si všetci popiskujú do smutného rytmu stepu.Niekto vzadu za rohom tancuje Charleston potrebuej sa dostat do práčovne.
Stráže sú sice obmekčené, ale čoskoro ich zase začnú trápiť podmienky ktoré federálna vláda poskytuje indiánskym kmeňom Navajo.

Mužovi dochádya dzch a padá na zem.
Zomiera bez toho abz videl cisára a to už si objednal hodinz piána na september.

Mám doručiť naliehavú správu na velitelstvo Generálovi osobne.
Čím vaic sa blížim tým je stan velitelstva vzdialenejší.
Nakoniec ma zaskočí obrovský čierny panter vytrhne mi slezinu a srdce a pochutnáva si na mojich štavách pozorujem ho so záujmom nevidíte niečo také každý deň.To mi pokazí celý večer.

 Blog
Komentuj
 fotka
kemuro  14. 8. 2008 20:44
pri lsove navajo sa vždy rozosmejem demencia sa vo men nezaprie
 fotka
mesiacikmaj  3. 1. 2009 00:56
surrealizmus mám rád.. i keď tu neviem.. je to niečo medzi. také nevyhranené, mätúce, také zdlhochvíľové
Napíš svoj komentár