Emma sa presťahovala do USA a tam stretla matriošku!Tá jej povedala že vie kde je kamen mudrcov . Emma sa nasrala a na namatriošku uvalila klatbu Avada Kedavra!Matrioška sa uhla otočkou Chucka Norissa a zdrhla.

Minútu na to prišiel Harry Potter s Lordom Woldemordom a povedali jej ,že s ňou chcú spolupracovaľ a ukradnúť kameň mudrcov.Emma najprv uvalila kliatbu na Harryho Pottera krucio .Harry Potter sa po údere zbláznil a začal recitovať Mor Ho .Potom bojovala aj s Lordom Woldemordom a v ťažkom boji vyhrala.Po chvíli sa Emma povzviechala a začala sa z Lorda Woldemorda strašne smiať „Zdechnul si ty sviňa“.Ako sa vraví : „Mein Lieb du bist Schwein Hahahahaha“ .Potom prišla k Harrymu a ten už po 7 krat opakoval Morha. „ Ale drž konečne hubu Harry . Avada Kedavra. Aj ja chcem byt dievča čo prežilo“ Emma vzala tašku a pokračovala v ceste tam kde skončila.Celá dotrhaná prišla domov.Rodičia jej po očividne ťažkom dni robili Latte machiatto.Emma ako ste určite čakali neišla spať.Lebo Emma nespí!A prečo? Lebo je to krutý zabiak! Na druhý deň boli Vianoce.Emma Vianoce neoslavuje ako sviatok pokoja ,ale ako sviatok masakerneho zabijania.Mikulašovi zabije všetkych sobov a potom ich zje.Pokradne darčeky z celého z sveta.„Je na čase aby ju niekto zastavil!“ Povedalo si ministerstvo.Preto sa rozhodli poslať list Chuckovi Norrisovi.Chuck Norris najprv odmietol lebo sa bál .Ale potom aby sa nezahanbil job vzal.

Emma sa ale záhadne stratila.Nikto nevedel kde je.O 5 rokov ju našli na opustenom ostrove s Bradom Pittom.Užívali si slnko,more a pláž až do sýta.Ministersto hneď informovalo manželku Brada Pitta Angelinu Jolie.Tá sa psychicky zrútila.Deti jej boli vzané do vazby za prechovávanie marihuany v dome.Našli sa u nej aj striekačky a ihly napustené čiernym heroínom..Na ostrov poslali Chuka Norrisa prezlečeného za pštrosa aby sa mohol zdržiavať v ich blízkosti. Bola to však osudová chyba!Brad totiž pštrosa chytil, oskubal a upiekol si ho na rošti. Takže Chuk Norris zomrel.Emmu nebolo možné zabiť takže doteraz blúdi po svete a zabíja ľudí.Najnovšie vdovcov.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár