....dnes mi v jednom inteligentnom teste pre glupych vyšla taká pravda, že tomu sama neverím...

Na jednom nemenovanom internetovom servery, že facebook...bol testík... AKý JE TVOJ 6 ZMYSEL... Prvé čo ma napadlo.. "och, to bude zase hlúposť." ako naposledy keď mi vyšlo, že sa podobám na miley cyrus(hannah montana).. to bol úder pod pás.... som si vtedy povedala, že už testy robiť nebudem.. ale ta som sa neudržala a spravila som ďalší a ďalší a ďalší.. šak to je horšie jak droga... Viete, že vám vyjde hlúposť no aj tak ich robite... DES! ! .. Neviem prečo to robím ja.. asi len tak, že pre zábavu.. lebo ak pre niečo iné tak som fakt hlupaňa..

Okeeey.. som dosť mimo tému išla.. o inom som chcela... O škodlivosti testov nabudúce..

Tákže ten test o tom 6tom zmysle.. No vyšiel fakt pravdivo...
..Vyšlo mi že ja a HUDBA sme spriaznené zmysly.. doslovne vyšlo asi toto: Ty a hudba = veľmi dobrá energia x) si pre hudbu stvorený/á, vidíš v nej hlboký zmysel, dosť ti pomáha a je 100% isté, že ak by si sa pustil/a do jej tvorenia, vzniklo by veľa pekných hudobných diel x)

No akože ma to dosť potešilo.. Dávam nejaké tie veci dokopy.. Mi to dodalo odvahu vyjsť s nimi na svetlo božie..
Tak dobre nedodalo aj tak som to chcela spraviť ale no sa tvárim, že aspoň raz vyšla pravda v tých "múdrych" testoch...

Ale ja to s tou hudbou myslím fakt vážne.. je skoro celý môj život.. nič ma lepšie neukľudní ako hudba (+best friends).. Vie uhasiť vo mne zlosť, vzbudiť radosť a dobrú náladu... Dokonca sem-tam mi pri dobrej pesničke napadne aj nejaký ten textík..

I love music! ! Music is my life! ! Music saves my soul (a nie raz)! ! ! ...

 Úvaha
Komentuj
Napíš svoj komentár