Po precitani knihy Maxima E.Matkina, uvedomila som si, ze aj ja by som mohla robit niejake zaznamy svojho zivota. Jednak, usporiadam si veci v hlave a druhak, mozno takym to sposobom vyriesim vsetke svoje problemy a ziskam odpovede na veci, ktore s nikym rozoberat nechcem.
Inak teraz ani neviem povedat presne, co ma vlastne trapi. Asi dookola to iste. Som sama. Pripadam si ako slepa ulicka, ktore bud lampu nema lampu alebo si nevsime to svetlo co v sebe ma. Ja si nevsimam normalnych chalanov ale vkuse sa zaujimam kokotmi. A preco? Lebo za vsetko moze ta zenska logika. My chceme tych, ktori nas nechcu. Stale sa snazim samu seba presvedcit v tom ze nie som taka ako ostatne holky, alle kurnik su veci, ktore robime rovnako. Bohuzial. Su.
Zjavi sa niekto na ceste mojho zivota, kto by ma osvietil, prijal taku aka som? Kto by chcel ma vidiet bez vsetkeho mejk apu, choru a zlu, unavenu a smutnu? Kto by zavolal mi neskoro vecer s tym, ze 'neviem zaspat lebo stale na teba myslim'? Ja uz neviem, ci sa nieco take mi moze stat.

 Denník
Komentuj
 fotka
mirrie  12. 4. 2014 17:28
Nájde sa taký človek a to práve vtedy, keď ho budeš najmenej čakať
 fotka
viktoriinka  12. 4. 2014 18:49
Mozno taky clovek uz aj je v mojom okoli, len ja naozaj si pripadam ako slepa a vzdy vyberiem nieco, co vobec zato nestoji
 fotka
blackpirate  12. 4. 2014 19:41
Ver mi, nájdeš nikto nevie kedy, ale raz to príde v tom si bud istá a neprestávaj veriť ale bud vždy sama sebou, aby ťa tá osoba nespoznala akurát v tom druhom svetle..
 fotka
viktoriinka  12. 4. 2014 19:52
No ide o tom, ze som stale sama sebou a mne sa nepaci, ze vsetci chalani idu po mne kvoli mojej vonkajsej reprezentacie. akoze, snazia sa ma zbalit a pritom vobec nevedia, co som zac. ta dnesna doba je na prd
 fotka
greenteawithhoney  13. 4. 2014 22:38
@viktoriinka jasné že idú po vonkajšej prezentácii. Ide i o to ako sa prezentuješ a či dávaš na obdiv viac fyzické danosti, alebo tie mentálne , avšak na tom, že idú po tebe kvôli fyzickej reprezentácii nevidím nič zlé. Partnera si treba nejako vybrať a so samotnou selekciou treba nejako začať a nakoľko fyzično je tiež dôležité, prečo nezačať ním? Veď to že je niekto pekný mu partnera nezaručí, normálny človek si ešte aj zhodnotí či mu taká osoba vyhovuje aj po mentálnej stránke. Čiže nevidím problém.
 fotka
edbo  14. 4. 2014 00:00
@greenteawithhoney Ja som svoju bývalú spoznal najprv len cez maily. Už vtedy sa mi páčila a na vzhľade mi vôbec nezáležalo. Úplne mi stačilo, aká je. A prvýkrát som ju uvidel až o tri mesiace na stretnutí.
 fotka
greenteawithhoney  14. 4. 2014 09:22
@EdBo nevidím na tm nič, čo by sa vylučovalo s tým, čo som písal ja
Napíš svoj komentár