...Večera znie to tak jednoducho,možno sa to tým všetko začne možno ani nie...A predsa sa Klára dohodla s Tomášom že pojdu na nu.
Bola vzrušená ako vtedy ked s ním išla na rande prvýkrat.Toto nebolo vlastne ani rande,len sa spolu chceli porozprávať.Nevideli sa dlhé roky,teda Klára si na to nepametá,ale apson sa sa porozprávaju.
Ako to už býva zvykom,Klára aj ked možno zabudla na Tomáša,ale niečo ju k nemu priputávalo.Nevedela čo to je.Večera prebehla užasne stále si mali čo povedať,vysvtilo že sa Tomáš naozaj zmenil už nieje taký podliak ako bol.Rychlo im prebehol večer.Ked Klára prišla domov prvé čo spravila sadla si za počítač,prihlásila sa na net a čo nevidela napísal jej Tomáš,písali si a vtedy to v nej preskočilo presne ako pred rokmi,zistila že jej na nom záleží,že ked je smutny je aj ona,ale nebola si istá či on ju chce tiež.Bála sa že jej ublíži.
Niekedy však risk je zisk,ale nie je z tých čo robia prvé kroky.
Aj ked sa jej možno páčil,znova ho chcela,nebola si istá niečo ju aj odrádzalo.Začala uvažovať kde bola,čo robila tak dlho mimo domova,čo ak mala vzťah?Myšlienky jej výrili v hlave,nevedela si nijak pomocť.
Začala pátrať po časti svojej minulosti,no ktorú nemá spomienky.
Nevedela kde má začať,nedarilo sa jej.
Tak na to zabúdala a začala sa znova stretávať s Tomášom,či už poobede sa stretli na káve,alebo vyrazili niekam s kamarátmi.Čsato len tak blúdila,rozmýšlala,najčastejšie však zašla k miestu kde mala nehodu a rozmýšlala prečo ona...
Medzitým sa Marek dozvedel o autonehode a opis osoby sedel na jeho milovanú.Začal pátrať nedalo mu to,predsa ju lúbil nemohol ju len tak stratiť.
Vybral sa pátrať k miestu kde sa tá nehoda mala stať.
Ako sa blížil k miestu nehody na kraji cesty zbadal ju.
Musela to byť ona.Zastavil auto,vystúpil z auta utekal ku nej.
Ano bola to ona jeho Klára konečne ju našiel...
Ked ju však dobehol,objal ju,ona len nanho nechápavo hladela.
Iba mu dala facku že čo si to dovoluje,a spýtala sa ho:,,Preboha zbláznili ste sa?Kto ste?,,
Marek nevedel čo má povedať iba jej odvetil:,,Klárka ty si ma nepametáš?Som Marek a chodíme spolu.,,
Niečo na tom bolo,zdal sa jej strašne povedomí,dohodli sa že poju na kávu a nech jej všetko vysvetlí.
Povedala mu že pred nedávnom mala nehodu a stratila pameť a nepametá sa na posledných 5rokov jej života.
Ked jej všetko rozpovedal,iba nanho nemo kukala že ako je to všetko možné,to ich stretnutie,a všetko.Stále však nevedela čo si má o nom myslieť,ale istá časť Kláry mu verila.
V tom momente si nevedela Klára vybrať,bola zmatená,mohla začať od znova,alebo pokračovať vo vztahu ktorý pred rokmi stroskotal..
Rozhodla sa začať od znova,to bola šanca pre Mareka,musel byť však trpezlivý.
To sa mu však vyplatilo,ked Kláru priviedol do ich bytu,začali si spomínať na veci,však byt v ktorom strávila 4roky sama,a rok s Marekom tak tam už bolo spomienok...
Zaviedol ju tiež do baríku kde sa spoznali,zašli aj do parku,to pomohlo Kláre ktorá si na to spomenula.
A tak netrvalo dlho a spomenula si na všetko,postupným a vytrvalým sposobom si opať Marek získal Kláru.
Láska to je to čo víťazí.Láska dokáže aj aj nemožné aj liečiť,či už rany na duši a či už aj tie vážnejšie choroby,bez lásky by bol človek taký sám,smutný ale ked pride láska svet sa rozžiari...

Keby bolo takýchto chlapov na svete viac čo sú trpezliví,milujúci a nevzdávajú sa tak rýchl

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
hippieelba  27. 1. 2008 20:46
krasne somna teba hrda

a ked takeho chlapa najdes tak povedz
Napíš svoj komentár