Viete,dnes sa mi stala taká zvláštna vec. Nie som zlý študent to vôbec nie,niektorí by dokonca povedali že som "kocka",aj keď to nie je pravda,ale toto som vážne nechápala,prečo niečo také môže tých jebnutých profesorov vôbec zaujímať.
Stalo sa to na hodine účtovníctva,keď som si čítala knihu,pretože som si myslela,že šak keď bude skúšať,veď jej to vadiť nebude,dobre upozornila ma triedna,že to mám odložiť,tak som to odložila a počúvala spolužiakov pri tabuli. Lenže pri konci hodiny nám hovorila,že pomaly všetci učitelia sa sťažujú, že tento posledný ročník sme akýsi spomalení? hádam môžem použiť toto slovo. Že sa tak neaktivizujeme ako predtým,akože mne osobne to bolo jedno,aj tak v tej škole prežívam už len dovtedy,kým prídu tie poondiate maturity. Tak som tam teda tak sedela a potom ukázala na mňa prstom,že aj na mňa počula sťažnosti. Celkom ma to prekvpalilo,pretože nie som študent typu vyvolávacích konfliktov,alebo zámerného rušenia vyučovacieho procesu. Tak mi jednoducho povedala,že nech sa láskavo netvárim tak neprítomne,alebo ja neviem aký výraz myslela na hodinách,lebo že to sa nehodí,alebo dačo podobné. No dovoľte mi povedať,že keď už žiak nemá ani právo sa odvolať alebo vyjadriť svoj názor na obvinenie,tak je to vážne svinstvo. Jednoducho mi povedala,že keď ma to nebaví tak nech aspoň vyzerám inak.
Len si moji milí predstavte,že ako ona môže vedieť, či ja náhodou nemám doma nejaké vážne problémy a zrovna kvôli nim som taká aká som,a ja sa teda na hodinách netvárim zrovna opismi,kt. mi povedala. Tvárim sa ako vždy,len keď som jej povedala,že nech sa nehnevá,ale že ak by sa mi zhoršil prospech,alebo som male zlé známky či nechodila do školy alebo niečo podobné,nepoviem ani pol slova,ale nič z toho nerobím,a to som jej chcela povedať len niečo na svoju obranu.
Dosť ma to vyviedlo z rovnováhy keď ma umlčala gestom a slovami, že o tom nechce nič počuť.
Ako uznajte,to že človek ako ja prežije veci,že nás zamykajú v šatni,alebo nás naháňajú kvôli tomu že máte mať namiesto polovičných šlapiek (prezuviek) celé alebo že po zvonení nemáme čo robiť na chodbe a zástupkyne chodia po chodbách ako strážny orli tak to je vážne vrchol,ale aby sa žiak ani nemohol brániť pritom mu to každú chvílu každý hovorí že názor si povedať môžme,je dosť bieda a odsúdenia hodné. Normálne začínam svoju školu nenávidieť ešte viac ako doteraz.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
cm17  17. 2. 2009 12:57
Ale prosím ťa nestresuj sestrička Asi mala krámy...Okrem toho ty to dotiahneš určite ďalej než ako učiteľka na strednú, ktorá si musí uľavovať na študentoch.Veď ja ich celkom chápem.Plat nič moc, nervy už pohnuté, minimálny rešpekt...proste pousmej sa nad tým...ja som mal podobnú triednu, ktorá si tiež chcela dokazovať rôzne veci, tak som ju nechal.Hádam ti taký človek bude dačo hovoriť.A keď aj bude, spomeň si na toto a nechaj ju, nech sa vyhovorí, aspoň bude kľud a ty môžeš napísať ďalší takýto blog
Napíš svoj komentár