Takze,dnes som bola v skole,celkom pohodka den,az na pisomku,ale sak tych bude teraz dost vela.
No vzdy robievame s kamaratkou tak,ze ked mame telesnu,ideme si pre nu do satne,az ked je prestavka pred nou,tak sme tak spravili aj dneska,ako kazdykrat.
Lenze,neviem preco,nasa skola v poslednej dobe prijima nove vratnicky a pracovnicky do skoly,tak to tak aj vyzera. Isli sme si ako obvykle do satne pre telesnu,cakali sme na vratnicku,kym nam pôjde odomkut dvere od satne,kedze nemame volny pristup,tak sme cakali.
Prisla. Otvorila a pytala sa,ze kam ideme,a my ze pre telesnu. A viete co spravila??
Nepustila nas dnu,pretoze sme si ju mali zobrat rano,a ze ked sa nam nepaci,tak mame ist za zastupkynou. Tak fajn,my nasrate,ideme za zastupkynou. Zaklopem na dvere a vysvetlila som im situaciu,moji mili,toto este svet nevidel. Povedali nam,ze je to nas problem a ze sme si pre to mali ist rano,takze nasa smola. Tak fajn,nasrate a nechapali sme co sa to deje,sme isli bez uboru do telocvicne.
Hned sme isli za telocvikarom,obvykle ma kluce od mrezi,ano citate dobre,mrezi,co vedu do satne on,tak ze nech nam otvori,ale pan profesor nam oznamil,ze vymienali zamky,a ze kluce nema. Tak sme ostali bez telesnej. Najlepsie bolo,ze ked sme boli na nastupe,tak nas zapisal ze nemame ubor,aj ked sme za nim boli a odôvodnil to tym,ze nevie sice preco to spravili,ale druhykrat nam to tolerovat nebude.
No a to som ziak,kt. miluje gymnastiku a este ju aj precvicujem mojim spoluziakom,akoze vazne uz nechapem,co sa tomu vedeniu stalo,ci maju nejaku manzelsku krizu doma vsetci,alebo su jednoducho uz zmagoreni zo vsetkeho ucenia tolkych rokov na skolach,vazne ze nechapem.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
ambracierna  18. 2. 2009 17:59
Nerieš... je to len škola fakt keby sa mam nad takym pozastavovať ma trafí.. zo zamknutej skrinky mi vzali teplaky a nemala som ubor a dala mi neospravedlnenu anemohla som za to bud rada ze len nakrical
 fotka
borkiss  18. 2. 2009 18:32
mate mreze na satniach??? my si ani skrinky nemusime zamykat...ak nechceme ..tak nam raz udrbali tycku zo skrine
 fotka
cm17  20. 2. 2009 13:23
stredná rulezzz ja som taký šťastný, že zarezávam na výške.Na budúce si zoberte ten úbor ráno a neriešte to!Po maturách sa opite a vygrcajte pred školu! Sú veci, ktoré majú logiku, len na ňu treba prísť.Horšie je ak ideme logickým spôsobom na nelogické veci.Keď tak im na budúce dajte, to čo chcú...vašu nehynúcu oddanosť, lásku, ospravedlňte sa im, oni budú uspokojení a vy si môžte zákulisne ponadávať.To je podľa mňa v maturitnom ročníku jediné možné riešenie Potom keď ich raz prídete pozrieť s titulom pred menom a na nejakom peknom autíčku,sa im môžte usmiať milo do tváre
 fotka
mardzi93  20. 2. 2009 14:56
@2 : ano bora, ale co? vratnik nam vyrezal novu
Napíš svoj komentár