Vance
30-ročná žena
najnedávnejšie lognutie
23. 10.októbra 2019 23:04
3620 dní na BIRDZi
regnutá od 26. októbra 2015
» www.mojevideo.sk/video/2c110/ces... Atentát lvl 9
11 komentov
1
riddler
13. 1.januára 2018 11:47

Chudák Miloš,ani nestihol opáčiť, hned ju ten ochrankár zložil.
3
9
veď celkom nahá nie je....
a inak čo tomu Zemanovi je? Alzheimer či len borovička? už sa na to prišlo?
a inak čo tomu Zemanovi je? Alzheimer či len borovička? už sa na to prišlo?
10
Lol celkom nechápem čo tým chcela dosiahnuť.
Akurát tak potešila mužskú časť
Alebo si myslela, že Zeman bude tak potešený že zabudne na svoju kandidatúru? Alebo čo?
Akurát tak potešila mužskú časť
Alebo si myslela, že Zeman bude tak potešený že zabudne na svoju kandidatúru? Alebo čo?
11
@vsakpredsajaa Išlo o medializáciu hnutia Femen, keby protestovala vonku s transparentom, nebolo by okolo toho toľko rozruchu,ako ked dá takýto toppless útok

Napíš svoj komentár
- 1 Azizi: Vo štvrtok vyjde nová séria Alice in borderland! Veľmi sa teším, pozerali ste...
- 2 Tequila: vymyslel som uplne 1duchy plan, ako zrusit VSETKY sviatky v roku (ostanu len...
- 3 Lytaryta: hmn.. mat depky, /byt nestastny, pri jízde vo SVOJEJ vlastnej Tesle S...
- 4 Abstraktdepres: Bojím sa výjsť z domu po zotmení... Že ma nejaky jeleň sexuálne znásilní. Z...
- 5 Lytaryta: Oktopus 2.radu ted kukám s02e03 - veru, preco mi toto vsetci,...
- 6 Raketak: Ti Russi ktori sa este ani nepredrali cez Ukrajinu uz chcu zautocit na Polsko...
- 7 Lytaryta: ^^ a veru, aj inspektor Rinaldo Pazzi, ...
- 8 3kratadost: Konecne sa aj na mna usmialo stastie pri reklamaciach. Reklamoval som raz, na...
- 9 Lytaryta: :idea: by sa mozno oplatilo tie zvuky z lesa nahrat ...
- 10 Lytaryta: ^^ "vázne uvazuji o tom, ze sním vasi zenu" ...
- 1 Azizi: Keď sa niekto trápi, potrebuje najmä pochopenie, podporu a dôveru. A nie...
- 2 Mytickaentita: uuu, vonku fúka, už prichádza tá jeseň < 3
- 3 Trevor1994: www.idnes.cz/zpravy/zahr... nech to tie kurvy urobia, napadnu a...
- 4 Azizi: Vo štvrtok vyjde nová séria Alice in borderland! Veľmi sa teším, pozerali ste...
- 5 Tequila: vymyslel som uplne 1duchy plan, ako zrusit VSETKY sviatky v roku (ostanu len...
- 6 Lytaryta: hmn.. mat depky, /byt nestastny, pri jízde vo SVOJEJ vlastnej Tesle S...
- 7 Lytaryta: 18:14 Polsko sestřelí jakékoliv ruské letadlo nebo dron, pokud takový stroj...
- 8 Lytaryta: práve pozorne pozerám Pearl Harbour (2001) (extended director's cut) ...
- 9 Abstraktdepres: Bojím sa výjsť z domu po zotmení... Že ma nejaky jeleň sexuálne znásilní. Z...
- 10 Dezolat: Chilla Hypeeee! youtu.be/O4hFMT0Iz3Y...
- 1 Mytickaentita: mám potrebu si ísť sadnúť na cintorín a dlho sedieť
- 2 11monika11: Je uplne na , že sa teraz zacina očkovať proti covidu,...
- 3 Chumaj: lenkaska preco si si ma blokla?ved my sme nidky nemali beef?
- 4 Teal: Je koniec leto, vzdaj to! Už budúci týždeň príde chlad, lístie začne...
- 5 Teal: Zostrelovať ruské stíhačky, alebo nezostrelovať? Aký je váš postoj?
- 6 3kratadost: To co za tuk davaju do tych mrazenych hovadzich lidl amerikanskych fasiriek, ze...
- 7 Lytaryta: ..ale vlastne aj Orochimaru píse, / sa vyjadruje (takmer) bezchyb, ...
- 8 Azizi: Keď sa niekto trápi, potrebuje najmä pochopenie, podporu a dôveru. A nie...
- 9 Tequila: Okrem množstva zaujímavých informácií je na Wikipédii aj pekná hŕstka delulu kokotov. A snažia...
- 10 Azizi: Chodievam na knižný klub, ktorý vedie moja dobrá kamarátka < 3 Každý kto...